(2012-09-07 ساعت 10:49)soheilbadami نوشته:اول ممنون که جواب دادید ولی اگه بخوام جواب شما رو بدم خیلی طولانیه و از حوصله من خارجه...(2012-09-07 ساعت 01:22)hamed. نوشته:اشتباه نکن دوست عزیز . شما به عنوان کسی که زبان مادریش انگلیسی نیست اول باید انگلیسی رسمی رو یاد بگیری و اگر قبل از تسلط به هر زبان بخوای جملات اسلنگ یا عامیانه بکار ببری جز اینکه ادم مضحکه بشه نتیجه ای نداره شما فکر کن یک انگلیسی زبان که 4 تا کلمه فارسی یاد گرفته و با لهجه عجیب و غریب بیاد زبون کوچه خیابونی حرف بزنه یا تیکه بندازه . حالا این رو هم گفت اگه طرف جوابش رو چیزی داد که نفهمید چیه چطور میخواد ادامه بده.(2011-10-28 ساعت 12:21)soheilbadami نوشته: من هم با اجازه دوستان نکته ای رو عرض میکنم و اینکه ابتدا دانش انگلیسی خودتون رو در یک امتحان رسمی
محک بزنین حتی اگه فکر میکنین که بالای متوسط هم هستید.
به نظر من که اصلا این آزمون ها نمیتونه مشخص کنه که شما میتونی روان و درست حرف بزنی و یا اینکه نمی تونی....
این آزمون ها فقط و فقط برای گرفتن مدرک جهت خودنمایی یا گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارجی است و دیگر هیچ
من خودم موقعی که دوره نیمه خصوصی مکالمه میرفتم یه نفر تو کلاسمون بود که آیلتس داشت ولی باور کنید آمریکایی حرف زدنش از نظر من واقعا مسخره بود
چونکه همونطور که میدونید صحبت های عامیانه آمریکایی خیلی با این چیزایی که تو زبانکده ها هست فرق میکنه هم از لحاظ کلمات و هم تلفظ و توصیه من برای فهمیدن این تلفظ های عامیانه کتاب street talk هست و البته youtube
تافل و ایلس و اینا برای پز دادن نیست و یکبار اگر بری برای امتحانش متوجه میشی که داستانش چی هست . مطمئن باش کسی که زبان دومش رو میخواد یاد بگیره اصلا نمیتونه مثل یک بیسواد انگلیسی که مثل بلبل صحبت میکنه اون هم توی محیط فقط حرف زدن رو یاد بگیره اگر هم بشه خیلی محدود میتونه چند جمله بگه. اینجا امثالش از همه اقوام فط و فراوون هست.
من خودم سالها زبان رسمی میخوندم ولی....
بگذریم فقط شما برای اطلاعات بیشتر به همون کتابی که گفتم و از اون مهمتر قسمت real english آموزش زبان effortless english مراجعه کنید و در ضمن روی صحبت من با کسانی بود که میخوان واقعا مثل خود آمریکایی ها حرف بزنند و واقعا دوست دارن روی لهجشون کار کنند
در مورد تافل و آیلتس هم من سوالاتش رو دیدم و فقط توی اون مواردی که گفتم کاربرد داره
البته این فقط نظر شخصی و تجربیاتم در مورد زبان بود و نه چیز دیگری
یا حق
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
Life is short ...
So love your life ...
[/en]