2012-09-07 ساعت 19:04
(2012-09-07 ساعت 18:53)arash2012 نوشته:(2012-09-07 ساعت 18:37)iloveshadow نوشته: هه هه !!! بازم شمارم نبود ! بـــــــــــه درکـــــــــــــــــــــــــــــــــــ خسته شدم :-(
سلام خدمت دوستانی که مدت طولانی منتظرند طورو خدا "توجه کنید توجه کنید توجه کنید" خواهشا اگر فرمی برای سفارت باید پر میکردید و میفرستادید باید تاییدیه اون فرم را با ریپلای شدن میل ارسالیتون به سفارت دریافت کنید در غیر اینصورت پیام فرم شما توسط سفارت دریافت نشده و پروسه شما با نرسیدن پاسخ ارسالیتون به سفارت به تاخیر میافتد سعی کنید سابجکت ایمیل ارسالیتون حروف کوچک و پیامتون یکبار در متن ایمیل بصورت شکیل باشه و همون متن یکبار در فایل ورد ترجیحا 20003 باشه و در پایان متن ازشون بخواهید چنانچه اطلاعات شما را دریافت کردند لطفا با ریپلای کردن میل خودتون به شما اطلاع بدهند چنانچه جواب نیامد شما تمام وقت 30 دقیقه 30 دقیقه همون میل رو انقدر ارسال کنید تا بگن رسید. از خدا عاجزانه میخوام همگی تا جمعه دیگه کلیر بشیم التماس دعا
(2012-09-07 ساعت 18:16)saeedsohraby نوشته: سلام ب همه دوستان و تبریک به همه کلیر شده هاسلام خدمت دوستانی که مدت طولانی منتظرند طورو خدا "توجه کنید توجه کنید توجه کنید" خواهشا اگر فرمی برای سفارت باید پر میکردید و میفرستادید باید تاییدیه اون فرم را با ریپلای شدن میل ارسالیتون به سفارت دریافت کنید در غیر اینصورت پیام فرم شما توسط سفارت دریافت نشده و پروسه شما با نرسیدن پاسخ ارسالیتون به سفارت به تاخیر میافتد سعی کنید سابجکت ایمیل ارسالیتون حروف کوچک و پیامتون یکبار در متن ایمیل بصورت شکیل باشه و همون متن یکبار در فایل ورد ترجیحا 20003 باشه و در پایان متن ازشون بخواهید چنانچه اطلاعات شما را دریافت کردند لطفا با ریپلای کردن میل خودتون به شما اطلاع بدهند چنانچه جواب نیامد شما تمام وقت 30 دقیقه 30 دقیقه همون میل رو انقدر ارسال کنید تا بگن رسید. از خدا عاجزانه میخوام همگی تا جمعه دیگه کلیر بشیم التماس دعا
من 30 می مصاحبه داشتم و تا الان هم کلیر نشده ام نمی دونم چکار کنم تا حالا 4-5 تا میل هم فرستادم که جواب همشون هم یکی و ان هم اینه که هنوز
در حال انجام نمی دونم چکار کنم میشه لطفا راهنمائی کنید؟ با تشکر
من بارها درباره پروندم بهشون میل زدم ولی اونا چیزی درباره فرم نگفتن همش میگن به چک کردن سایت ادامه بده :-(
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز