2012-09-09 ساعت 07:23
(2012-09-08 ساعت 21:13)behzadb57 نوشته:(2012-09-07 ساعت 02:28)Doroodparsi نوشته:(2012-09-07 ساعت 01:00)behzadb57 نوشته:(2012-09-05 ساعت 08:21)armanbala نوشته:(2012-09-05 ساعت 05:16)Doroodparsi نوشته: شما درست میگید. با هر کارت بانکی میشه ماشین کرایه کرد و حتما هم نباید کارت اعتباری باشه. من پیشنهاد میدم که در بانک چیس (Chase Bank) حساب باز کنید. سرویسش بهتره و ۱۰ برابر هم شعبه داره.
بانك چيس همان روز كارت نميدهد و چند روز بعد براتون پست ميشه اونوقت بايد چند روز بدون ماشين بمونين
سلام دوستان؛ chase و Bankofamerica دو تا بانک خوبن و بهتر در این مورد از این تاپیک استفاده کنین
http://mohajersara.com/thread-3562.html
در مورد شرکت کارمکس از اون شرکتهای معتبره ولی به نقل قول خیلیها ماشیناش خیلی گرونه و به قیمتهایی که می دن نمی ارزه و می شه کناره ارزونتر پیدا کرد اگه توی ماشین وارد باشی
البته طبیعیه داره مثل خیلی جاها که بواسطه اعتبارشون قیمتهای بالایی هم می گیرن
دوست عزیز، تا حالا شما چند تا ماشین از کارما س خریدید؟ تا کی ما ایرانیها میخواهیم دهان بین باشیم؟ یا اینکه میخواهیم همه چیز رو مفت و مجانی بدست بیاریم؟ شرکت کرمک س ماشین هاش استانداردهای داره که هیچ جای دیگه نداره. برای نمونه: ۱) ماشینهاشون زیر ۱۰۰،۰۰۰ مایل باید داشته باشه. ۲) نمیتونه تصادفی باشه. ۳) تا ۵ روز میتونید ماشینو پس ببرید. ۴) تا ۳۰ روز هر مشکل فنی بوجود بیاد، بطور رایگان درست میکنن و از همه مهمتر قیمتشون KBB پائین تره. من نه ماشین فروشم نه برای اونا کار میکنم ولی میدونم برای یه تازه وارد خیلی مشکله که بره دنبال ماشین خریدن. اولا که زبان بلد نیستن و دوما که هر یه دلار شون کلی ارزش داره. در این جا از دو راه میتونی ماشین بخرید: از کمپانی یا از شخص. از کمپانی بخرید که پول زیاد ازت میگیرن و از شخص به خرید، کاملا خودتو و شانس. به نظر من آدم باید برای بعضی از چیزه در زندگی دو زار بیشتر بده. حالا وقت چقدر ممکن تلف بش هیچی چونکه وقت برای ما بسیار به ارزشه و هیچ بهایی نداره متاسفانه. انگلیسیها میگن: "ما آنقدر پول دار نیستیم که چیزهای ارزان بخریم".
لطفا نظرتون با لحن ملایم تر و غیر تهاجمی بیان کنید
اینجا کسی خودشو نمی خواد اثبات کنه و همه نظراتشون رو به آرومی می گن جتی اگه با نظر قبلی موافق نباشن ولی شما دقیقا حرفهای من رو تکرار کردین با شرح و بسط بیشتر دقت کنین متوجه می شین
موضوع لحن ملایم یا تهاجمی نیسیت، موضوع اطلاعات درست دادن به مردم هست. شایعه پراکنی و دهان بینی ایران مارو به ویرانه تبدیل کرده.