2012-09-09 ساعت 16:17
(2012-09-08 ساعت 12:51)honey62 نوشته: .... هنوزم يه كم گيجم، اگه ميدونستم مشكل كارمون كجاست انقدر سرسخت و با روحيه هستم كه هر جور شده درستش كنم ولي مشكل اينه كه نميدونم گيرمون روي چيه. بد جوري بين زمين و هوا موندم...
يه متني چند وقت پيش گذاشتم كه برخي از روندهاي گرفتن ويزا و تاخيرهاي روند اداري رو توضيح داده بود. اينم لينكش:
http://mohajersara.com/thread-5395-post-...#pid204931
بطور خلاصه ميشه گفت 4 روند مهم داريم:
1- ويزاي مانتيس: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه احتمال داده بشه مي تونند در انتقال تجهيزات حساس نقشي داشته باشند. همچنين كساني كه تحصيلات تكميلي بالا (دكترا) داشته باشند نيز شامل اين مرحله مي شوند. اين روند بطور معمول، 2 يا 3 هفته طول ميكشه تا متقاضي كلير بشه.
2- ويزاي دانكي: اين روند براي كساني اجرا ميشه كه اسمشون بطور مستقيم و كامل در ليست سيستم CLASS وجود داشته باشه. يعني اسمي مشابه اسم اونا تو ليست سياه باشه. در اين صورت ميان بررسي ميكنن كه متقاضي همان شخص تروريست هست يا نه. اين روند ممكنه ماه ها بطول بيانجامه.
3- ويراي كوندور: اين روند معمولا براي اتباع كشورهاي مسلمان اجرا ميشه كه حدود 26 كشور هستند. اين روند حدود 1 يا 2 هفته طول ميكشه انجام بشه.
4-ويزاي ايگل: اين روند براي متقاضياني اجرا ميشه كه تبعه كشوري حامي تروريست هستند. اين روندم حدود 1 تا 2 هفته طول ميكشه تا انجام بشه.
--------------------------------------------------------------------------------
حالا خودتون ببينيد تو كدوم گروه قرار ميگيرين. من گروه 1 بيشتر بودم كه خب كمتر از يك ماه هم نتيجه ام مشخص شد
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...