(2012-09-15 ساعت 08:16)younes77 نوشته: سلام
متن زیر در مورد ویزای من توی سایت ابوظبی اومده ولی من قسمت آخرش رو متوجه نمی شم میتونید به من کمک کنید
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
تبریک دوست عزیز به غیر از پاس و برگه ابی چیز دیگه ای اصولا لازم نیست ولی شما هر چی روز مصاحبه با خودت بردی رو ببر محض احتیاط موفق باشی.
(2012-09-15 ساعت 11:51)babak.a نوشته: حرکت پس فردا! نبود؟؟؟؟؟
همسر منم فردا میره ایشاله تو یه پروازین.

(2012-09-15 ساعت 12:52)loveusa نوشته: دوستانی که کلیر نشدن و می خوان پس فردا برن. آیا می تونن همون روز که میشه 17 سپتامبر پاسشون رو تحویل سفارت بدن؟
آخه من شنیدم از 20 سپتامبر به بعد سفارت پاس ها رو می گیره.
سلام دوست عزیز ببین شما اگه پاستون رو بزارید سفارت اگه خدایی نکرده کلیر نشده باشین پاس سفید رو 3تا 5 روز بعد میاره دم سفارت پس عاقلانش اینه که هرروز برید سفارت وبگید براتون چک کنن ببینن کلیر شدین یا نه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :