(2012-09-18 ساعت 14:15)afs نوشته:(2012-09-18 ساعت 13:43)ehsan99 نوشته: چرا دروغ بگم.من عجله دارم.بد هم عجله دارم. وقت سفارتم هم معلوم بشه زنگ ميزنم سفارت ميگم آقا من دانشجوئم، بابام کارمنده.بدبختم .مفلسم،غريبم...اين وقت ما رو جون ننت جلو بنداز
چرا دلیل اصلیش رو نمی گی؟ اگه بگی مصاحبه که هیچی ویزار رو هم جلوجلو برات آماده می کنند، زیرش هم می نویسند خوشبخت بشید!
اين واقعا موضوع جالبيه . چند ماه پيش وقتی من برای ويزای B1 اقدام ميکردم، اگه يک کلمه در اين مورد حرف ميزدم همونن لحظه ريجکت ميشدم اما الان شايد به گرفتن ويزا کمک هم بکنه

نکته جالبترش اينجاست..ما بين خودمون ميگيم که موقع مصاحبه بايد در هر حالتی راستش رو گفت اما اون زمان همه اون کسايی که داشتن به من کمک ميکردن برای گرفتن ويزا من رو به نگفتن واقعيت يا حتی دروغ گفتن تشويق ميکردن و حتی در صورت مطرح شدنش جواب تو دهنم ميزاشتن . آدم هايی مثل سوپروايزر انگليسی من، وکيل و مشاور دولتی کمپانی آمريکايی دعوت کننده و ...
و اين نکته خيلی مهميه.گرچه مشورتشون خيلی بدردم خورد اما يه چيزی رو هم بهم ياد داد
سر وقتش اينا هم آنچنان تفاوتی با ما ندارن و اون innocent که ما فکر ميکنيم نيستن. وکيل دولتی يه کمپانی بزرگ آمريکايی ممکنه به شما دروغ گفتن ياد بده که به افسر مهاجرتی کشور خودش دروغ بگی، البته اگه کارش گيرت باشه