2012-09-19 ساعت 16:10
(2012-09-19 ساعت 15:30)پرنیان90 نوشته: 1) بچه ها منم با به گل و یکی از دیگه از بچه های مهاجر سرا 2 شنبه 10 سپتامبر پاسامونو تحویل دادیم تقریبا یه 100 نفری بودیم دم سفارت مسئول ups ازمون پول نگرفت فیش داد که موقع تحویل گرفتن پاس خودمون به پستچی بدیم که واسه یه نفر 20 لیر شد، ما هم کلی نگران شدیم که چرا قضیه فرق کرد بعدا فهمیدیم که هر وقت سفارت شلوغ باشه پول رو تو سفارت نمی گیرند. خلاصه 5 شنبه 13 سپتامبر حدود 11 ما ویزامون گرفتیم.
2) راستی gulu جان خیلی خیلی خوشحالم که دوباره برگشتی و واسه پدر گرامیتون آرزوی سلامتی می کنم، و تبریک واسه کلییر شدنتون.
3) بچه ها می دونــــم خیلـــــــــــــــــــــــی حیلــــــــــــــــــــــــــــــی سخته ولی بازم فرصت هست اصن ناامید نشید، درصد بچه هایی که پارسال نگرفتند خیلی کم بود که چندتاشون به خاطر پیگیر نشدن دیر فهمیدند که کلییر شدند پـــــــــــــــس فقط مثبت فکر کنید +++++++++++++++++++++
4)راستی اون روز دم سفارت که منتظر بودیم یه آقایی 45،46 ساله بود که می گفت روز مصاحبه آفیسر بهش روستای محل خدمت سربازیش رو گفت می گفت خودش هنگ کرد که چطور در آورده بودند اینُ واسه بچه های 2013 گفتم که حواسشون باشه.
5)منم تا آخر تو این تاپیک هستم واسه همه 2012 آرزوی گرفتن ویزا دارم ، منم هورای ویزا رو میزارم آخر همه با هم به خصوص با یکی از دوستای خیلی خیلی خوبم که الان چندین ماهِ منتظر کلییر شدن اینم انرژی +++++++++++++++++
پرنيان عزيز خيلي خيلي خوشحالم كه ويزاتو گرفتي مباركت باشه

خيلي دلم مي خواست موقع كلير شدنت بهت تبريك بگم كه متأسفانه به خاطر اون اتفاق بد نتونستم در كنار شما و باقي دوستان باشم و براتون هورا بكشم حتي دل و دماغ هورا كشيدن براي خودمم ندارم الانم كه مي بيني ميام اينجا واسه اينه كه از كسلي در بيام و يه جورايي خودمو سر گرم كنم

از آرزوي خوبت و تبريكت هم ممنونم . در اينجا از تو باقي دوستان عاجزانه خواهشمندم كه علاوه بر سلامتي پدرم براي سلامتي مادرم هم دعا كنيد كه با فشار رواني كه بهش وارد شده حالش خوب نيست و ما بيشتر نگران حال او هستيم

اميدوارم در نهايت با حاصل شدن سلامتي پدر و مادرم و كلير شدن دوستاي منتظر گــُلم منم هورا بكشم و طبق گفته MPU عزيز بر حسب وظيفه شرعيم
كركره اين تاپيك پر از خاطره رو سه قفله كنم

شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)