2012-09-21 ساعت 08:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-21 ساعت 08:17 توسط afshin4749.)
دوستان خوبم سلام ،
من وقتی به اتفاق همسر و دخترم اومدیم آمریکا ، کلاً سه تا چمدون و سه تا ساک مکه ای همراه داشتیم . یک چمدون کلاً لوازم آشپزخونه و ظروف غذا خوری و یه چمدون رخت خواب همراهمون بود . بقیه هم سایر مایحتاج مثل البسه و دوتا قالیچه سه متری خیلی سبک و خلاصه اینجور چیزا . دارو ، سبزی خشک ، زرشک ، زعفران و خیلی چیزای دیگه . که خوشبختانه نه اونا رو در فرودگاه اینجا و نه در فرودگاه تهران بازدید نکردن و ما هم کلی خوشحال شدیم
. آخه من تمام لباسا و رخت خوابها رو وکیوم کرده بودم که اگه باز میشدن دیگه داخل چمدون نمی شدن و این خواست خدا بود که اینطور شد . به نظر من اگه شما بتونید مثل ما وسایل و سایر مایحتاجتون رو بیارید ، حداقل از پرداخت وجه برای خرید اولیه بی نیاز خواهید بود . ضمن اینکه فریت بار هم اصلاً به صرفه نیست و ما قبلش هم ، کلی در موردش تحقیق و حسابو کتاب کردیم . چرا که ما کلاً به نرخ دولتی برای هر چمدون اضافی هفتاد دلار دادیم که مجموعاً شد 210 دلار . در حالی که وقتی پرسوجو کردیم دیدیم فریت خیلی خیلی بیشتر از اینا درمیاد ، ضمن اینکه برای دریافتش هم کلی دردسر خواهید داشت . به هر صورت تا به امروز ما نه به وسایل آشپزخونه نیازی پیدا کردیم و نه به رخت خواب . فقط اگه قصد دارید که در ایالتهای شمالی و سرد مثل همین میشیگان خودمون سکونت کنید ، لباسهای گرم بیشتر بیارید و اگه در ایالتهای گرم سکونت خواهید کرد مثل تگزاس ، زحمت بکشید لباسهای خنک بیشتر همراه داشته باشید . در ضمن داروهایی مثل آنتی بیوتیک ها رو که در اینجا تهیشون خیلی مشکلتر از ایرانه بیشتر همراه داشته باشید . موفق باشید .
من وقتی به اتفاق همسر و دخترم اومدیم آمریکا ، کلاً سه تا چمدون و سه تا ساک مکه ای همراه داشتیم . یک چمدون کلاً لوازم آشپزخونه و ظروف غذا خوری و یه چمدون رخت خواب همراهمون بود . بقیه هم سایر مایحتاج مثل البسه و دوتا قالیچه سه متری خیلی سبک و خلاصه اینجور چیزا . دارو ، سبزی خشک ، زرشک ، زعفران و خیلی چیزای دیگه . که خوشبختانه نه اونا رو در فرودگاه اینجا و نه در فرودگاه تهران بازدید نکردن و ما هم کلی خوشحال شدیم