2012-09-22 ساعت 05:47
(2012-09-21 ساعت 10:41)sara mas نوشته:(2012-09-21 ساعت 07:07)negi نوشته:(2012-09-20 ساعت 23:40)sara mas نوشته: بچه ها امشب سایت رو چک کردم دیدم که ۱ هفتهٔ پیش برای ما request for evidence زدن و وکیل محترم هنوز هم به روی خودش نیاورده...من جای شما باشم اصلا نگران که نمی شم هیچ، کلی هم ذوق می کنم چونکه این یعنی که پرونده شما در حال بررسی هست و مثل هزاران پرونده دیگه توی قفسه هاشون خاک نمی خوره. این حرف من رو جدی بگیر، واقعا نشونه خوبیه و مطمئن باش که مدارکی که خواستند رو براشون زود بفرستید و خیلی زود اپرووال می گیرید.
دلیلشم اینه که عکسهای مارو نفرستاده. یعنی هم تقصیر نامزدمه که انقدر عکس هارو دیر واسش فرستاده هم وکیل که اصلا هیچی به روی خودش نمیاره!! به نامزدم گفتم بهش زنگ بزنه بگه پس حواست کجاست آخه!! اونم گفته که اتفاقا این خیلی خوبه یعنی دارن به کیس شما رسیدگی میکنن!!!!!
حالا با این حساب چقدر عقب میفته؟
نگی جان مرسی از خبرای خوبت. ایشالا که همینطوری که میگی باشه
آخه همیشه میگفتن RFE خیلی کار رو عقب میندازه. واسه همین دیشب که دیدم خیلی ناراحت شدم..
امیدوارم که زود درست بشه. مرسی
خود ما هم RFE گرفتیم و من کلی غصه خوردم ولی وقتی چیزی که خواسته بودند رو (مهر ورود و خروج پاسپورت) براشون فرستادیم ۱۰ روز بعدش اپرووال گرفتیم. مطمئن باش که خیلی خیلی زود به اونی که می خوای می رسی!