2012-09-23 ساعت 09:10
(2012-09-22 ساعت 21:27)H-K نوشته:سلام همشهری نگران نباش اینا می خوان کاری کنن که ما ارزش این ویزا رو بیشتر بدونیم برای همین دارن شیرینش می کنند شما هم این هفته ویزات رو می گیری انشااله(2012-09-22 ساعت 17:12)honey62 نوشته:(2012-09-22 ساعت 16:49)MPU نوشته:H-K عزيز، به كلير شدنتون اطمينان داشته باشيد، اينهمه كيس اينجا كلير شدن چرا شما به چيزي غير از اين فكر ميكنيد؟ ممكنه يه كم بيشتر طول كشيده باشه، مال همه مون اينطور بود ولي اميدوار باشيد و مثبت فكر كنيد، رئيس تون هم كاري نميكنه فوقش بايد يه كم باهاشون چونه بزنيد ولي ارزشش رو داره(2012-09-22 ساعت 12:38)H-K نوشته: دوستان عزیز من کارمند بانکم و متاسفانه رییس بانکمون گیر داده و با مرخصی من موافقت نمیکنه..پاسپورتامون هم تحویل دادم ولی متاسفانه هنوز خبری ازکلییر شدن نیست....
به نظر من دوست عزیز محکم و قاطع این چند روز رو بمون و با ویزا برگرد بعد هم همینجا با هم به ریش رییس بانک عزیز خواهیم خندید.
من اين حرفا رو صبح تا شب به خودم ميزدم فكر نكنيد همينجوري اينا رو ميگم
ممنون دوست عزیز
امیدوارم با دعای شما دوستان همه بچه ها کلییر بشند..چون همه تو این روزای آخر بدجوری استرس دارند و همه نگرانند..لطفاً دعامون کنید و انرژی +++ بفرستید ...باز هم از راهنماییتون ممنونم