2012-09-25 ساعت 17:58
(2012-09-25 ساعت 16:20)media61 نوشته: به همه کسایی که کلیر شدن تبریک می گمو امیدوارم و مطمئنم که باقی شما هم امروز فردا کلیر می شید . ناامید نشین که همیشه بهترین خبرها در اوج ناامیدی آدم می رسه .به امید شنیدن هوراااااااااااااااااااااااااای شما دوست های خوب و ندیده
مهدی جان عزیز واقعا راست می گی همیشه آدم در اوج ناامیدی خیلی خبر های خوب رو میگیره و من امروز صبح یکی از دوستان برای من یک پیغام خصوصی فرستاد که چه می کنی و من هم بهش گفتم که من اینقدر عصبی هستم که کمر راست نمیشه و دوروزه تو هتل افتادم
جالب کمتر از یک ساعت بعدش اسمم در آمد و تازه برنامه داشتم امروز برم و برای کسب و کار در استانبول تحقیق کنم و دیگه برنگردم ایران ولی خیلی جالب بود که اسمم درومد
به همه دوستان عرض می کنم که هیچ نا امید نباشید و خبرهای خوب در راه است فقط شک نکنید که اسمتون در نخواهد آمد من در تمام این روزها فقط یک چیز می گفتم و اون هم این بود من حتما می گیرم و از یک آگوست تا الان در ترکیه هستم و حال هم به همه عرض می کنم که نا امید نباشید و امروز نا امید شدم ولی خدا زود جوابم رو داد
حتی مادرم بهم زنگ زد و گفت اشتباه از خودته خودت زود رفتی ولی من امروز نتیجه دوماه رو دیدم شما هم شک نکنید که موفق می شین
دوست دار تمام شما هورا رو 30 سپتامبر همه باهم اینجا سر خواهیم داد دوستتون دارم شاد باشین