2012-09-26 ساعت 19:43
(2012-09-26 ساعت 15:56)Szsanazsz نوشته:(2012-09-26 ساعت 15:51)Saeedv13 نوشته:من كه معمولا تو سفرهاي زميني شركت نميكنم.ولي خانواده من عيد دو سال پيش رفتن زميني ارمنستان....جادهاش گردنه يخي داره.....شب تو جاده گير كردهبودن و مجبور شدن نهايتا ماشين بذارن يه جا و بقيه رو با يك ماشين ديگه برن.....سرده...ماشين رو بايد ترانزيت كنين...و گواهينامه بينالمللي....بقيه رو بايد از بابام بپرسم(2012-09-26 ساعت 15:20)Saiban نوشته: دوستان به نظرتون برای سفر به ارمنستان با تور بریم بصرفه تره یا خودمون بلیط تهیه کنیم و اونجا خونه بگیریم .به نظرم اگر جند نفر با هم هستین بلیط تهیه کنین و اونجا خونه بگیرین خیلی به صرفه تره.
(2012-09-26 ساعت 15:31)Szsanazsz نوشته: دوستاني كه هنوز كارنت نشديد و داريد برا ي راههاي رسيدن به ايروان برنامهريزي ميكنيد و احتمالا سفرتون بعد از دسامبر هست ، فقط يادآوري كنم كه براي زمستون گزينه زميني رو زياد روش حساب نكنيد.سرده....برفهباید یک نفر رو پیدا کنیم که زمینی با ماشین خودش رفته باشه ارمنستان. راه و چاه رو ازش یاد بگیریم. اگر کسی تو اقوام هست لطفاً در مورد مسیر سئوال کنید. جاده اش دو طرفه است یا اتوبانه؟ کفیه یا کوهستانیه؟ از کدوم قسمت های مرز می تونیم خارج شیم؟ چند کیلومتره تا ایروان و چند ساعته میشه رفت؟ باید گواهینامه رو بین المللی کنیم احتمالاً. ماشین چی؟ اجازه خروج برای ماشین لازمه؟ اگر کسی اطلاعاتی بدست آورد بیاد اینجا اعلام کنه لطفاً.ولي اگه برف زياد بود نريد عمو
همسایه ما پارسال عید رفته بودن میگفت هوا سرد بوده و از لحاظ هزینه بهتر از بقیه جاهاس ولی داشت نقشه میکشید که دفعه بعد که بره با ماشین خودش بره و دنبال بین المللی کردن گواهی نامش بود . ولی یه نکته رو میخوام بگم چون همسر من نزدیک به یک سال تاجیکستان بود و ماشین رو شرکت در اختیارشون گذاشته بود با ماشین در شهر برای خرید و غیره میرفتن میگفت پولی که بابت راضی کردن پلیس رانندگی میدادن (همین که ببینن غریبه هستی واسه هر چیزی پول میگیرن ) از هزینه بنزین براشون
گرونتر میفتاد بازم اگه کسی راجع به بردن ماشین اطلاعاتی داره بگه ولی در کل ماشین بردن مکافاته