2012-09-27 ساعت 19:35
(2012-09-26 ساعت 12:52)younes77 نوشته:(2012-09-06 ساعت 23:54)raminkhademzadeh نوشته: مدتی بود که میخواستم این بحث را باز کنم.برای همهٔ دوستان که به هر دلیلی فکر میکنن در بدو ورود باید وارد یه ایالت ارزون بشوند که این همون نقط کور و شروع شوندهٔ مشکلات بعدی براشون هست و دست آخر مهاجر ما با هزینه کردن زیاد و صرف وقت ناامید شده و میگوید آمریکا خوب نیست.دوستان توجه داشته باشید برای پیدا کردن کار شهرهای بزرگ پتانسیل پیدا شدن کار دارن.و شما در بدو ورود با چند روز هزینه کردن میتونید یه شغلی پیدا کنید که خرجتون در بیاد.همونطور که دوستمون گفتند به طور مثل در ایالت نیو یورک درسته که هزینهها یکم بالا هست هست ولی در عوض شما به ماشین هیچ نیزی ندارید که همین میشه ماهی ۴۰۰ دلار کاهش هزینه.از طرفی آشنا شدن با افراد جدید و باز شدن بیشتر افق پیش چشمتان.دوستان زیادی دارم که متاًسفانه با همین فکر انتخاب ایالت ارزون الان ناامید و سرگشته شدن.بیشتر شکایتها هم از مرده بودن و حالت دپرسی که شهرای دیگه داره.در کّل آمریکا به نظر من به ۴-۵ ایالت تقسیم میشه که اسم آمریکا از اینجا بزرگ شده.بقیه شهرهای آمریکا نتنها از شهرهای کوچیک ایران چیزی بیشتر نداره بلکه خیلی هم اوضاع بد تر است.پس دوستان عزیز با یک اقدام شجاعانه وارد آمریکای حقیقی که همانا ایالتهای بزرگ هست بشید و آیندهٔ شغلی خودتان را تضمین کنید.در این رابطه اگر سوال داشتید بپرسید.
سلام
من ویزای آمریکا رو جدیدا گرفتم و شدیدا به دنبال انتخاب شهر توی آمریکا هستم وضیعت مالی اصلا خوب نیست و زیاد پول با خودم نمی تونم بیارم فوق مهندسی شیمی دارم ولی می دونم خیلی نباید به کار پیدا کردن در زمینه شغلی خودم امیدوار باشم حاضرم هر کاری که بتونم انجام بدم ودنبال اینم که به یه شهر بزرگ برم دوستانی که می تونند من خانومم یه تعداد دوست توی بوستون داره ولی من شنیدم هر گرونی هست اگر می تونید در مورد بوستون یا شهرهای بزرگ دیگه که بشه راحت کار توش پیدا کرد ( حتی کار سیاه) منو راهنمایی بکنید
(2012-09-06 ساعت 23:54)raminkhademzadeh نوشته: مدتی بود که میخواستم این بحث را باز کنم.برای همهٔ دوستان که به هر دلیلی فکر میکنن در بدو ورود باید وارد یه ایالت ارزون بشوند که این همون نقط کور و شروع شوندهٔ مشکلات بعدی براشون هست و دست آخر مهاجر ما با هزینه کردن زیاد و صرف وقت ناامید شده و میگوید آمریکا خوب نیست.دوستان توجه داشته باشید برای پیدا کردن کار شهرهای بزرگ پتانسیل پیدا شدن کار دارن.و شما در بدو ورود با چند روز هزینه کردن میتونید یه شغلی پیدا کنید که خرجتون در بیاد.همونطور که دوستمون گفتند به طور مثل در ایالت نیو یورک درسته که هزینهها یکم بالا هست هست ولی در عوض شما به ماشین هیچ نیزی ندارید که همین میشه ماهی ۴۰۰ دلار کاهش هزینه.از طرفی آشنا شدن با افراد جدید و باز شدن بیشتر افق پیش چشمتان.دوستان زیادی دارم که متاًسفانه با همین فکر انتخاب ایالت ارزون الان ناامید و سرگشته شدن.بیشتر شکایتها هم از مرده بودن و حالت دپرسی که شهرای دیگه داره.در کّل آمریکا به نظر من به ۴-۵ ایالت تقسیم میشه که اسم آمریکا از اینجا بزرگ شده.بقیه شهرهای آمریکا نتنها از شهرهای کوچیک ایران چیزی بیشتر نداره بلکه خیلی هم اوضاع بد تر است.پس دوستان عزیز با یک اقدام شجاعانه وارد آمریکای حقیقی که همانا ایالتهای بزرگ هست بشید و آیندهٔ شغلی خودتان را تضمین کنید.در این رابطه اگر سوال داشتید بپرسید.
سلام
من ویزای آمریکا رو جدیدا گرفتم و شدیدا به دنبال انتخاب شهر توی آمریکا هستم وضیعت مالی اصلا خوب نیست و زیاد پول با خودم نمی تونم بیارم فوق مهندسی شیمی دارم ولی می دونم خیلی نباید به کار پیدا کردن در زمینه شغلی خودم امیدوار باشم حاضرم هر کاری که بتونم انجام بدم ودنبال اینم که به یه شهر بزرگ برم من خانومم یه تعداد دوست توی بوستون داره ولی من شنیدم شهر گرونی هست اگر می تونید در مورد بوستون یا شهرهای بزرگ دیگه که بشه راحت کار توش پیدا کرد ( حتی کار سیاه) منو راهنمایی بکنید
من پیشنهاد دالاس رو براتون دارم چون نسبتا ارزونتر از جاهایییه که من دیدم و شنیدم
ولی دوست عزیز شما اگه ویزای اقامت دارین کار سیاه براتون معنی نمی ده کار سیاه برای مهااجرین غیر قانونیه که اجازه کار ندارن
پیشنهاد می کنم محکمتر برین جلو و از الان سطح فکریتون رو نیارین پایین چه بسا کار خوبی هم براتون پیدا شد
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .