2012-09-30 ساعت 13:24
(2012-09-30 ساعت 12:52)bayat_r نوشته:(2012-09-30 ساعت 12:44)محمد2012 نوشته: ..............باهم که ما تا دوسال دیگر 2 میلیون دلار پول در خواهیم آورد ......................شاید این داستان براتون جذاب باشه
آره محمد جان
اما جذاب تر اینه که 2 میلیون دلار دو سال میشه 1 میلیون در یکسال و یعنی 90 هزار دلار در ماه و با دلار 2000 تومن هم میشه 180 میلیون تومن در ماه.....
به نظر من با این درآمد اشتباه محضه که بری آمریکا....... بمون فقط بگو چجوری یه جوون تنها اینقدر درآمد داره....؟
عزیز دل سلام اولا اون موقع دلار 1480 تومن بود دوست گلم ولی برای کسی مثل من که کارخانه تولید منصوجات امی دی افی داره و طراحه فکر می کنم ممکنه خیلی سخت باشه ولی شدنیه من در سال 89 حدود 600 هزار دلار درآمد بود و در سال 90 حدود 560 هزار دلار تازه اونم به خاطر نرخ ارز بود اگرنه بیشتر بود در آمدم
اگر به خانه خود خوب نگاه کنید می بینید که از میز تلویزون های من یا حتی تخت خواب های کودک و نوجوان و بزرگسال من که رفتید از یافت آباد یا خیابان ولیعصر روربروی پارک ساعی خریدین در خانه شما یافت می شود اگر از استقبال یا یاتاش خرید کرده باشید که 100 % از جنایت های من در منزل شما هست دوستتون دارم و می دونم که این پول در آوردنش سخته ولی مطمئنم که وقتی نوشتیم و مهاجرتش در آمد خدا اون دو میلیون رو هم میده باور کنید این اتقاف خواهد افتاد.