(2012-10-02 ساعت 08:54)hamidreza1940 نوشته:(2012-10-01 ساعت 21:55)mdhn نوشته: با سلام به همگی دوستان خوب و با معرفت و امیدوار!
من همیشه ترجیح دادم از نوشته های شما دوستان استفاده کنم و کمتر نوشتم. اما بخدا امشب دیگه طاقت نیاوردم و نمی دونم چرا به لاتاری شک کردم!!!! سال قبل که اون جریان ابطالو پیش آوردن و امسال هم این تناقض گویی را!!!! واقعا چه اتفاقی داره می افته؟؟ در کشوری که تمام لحظه لحظه هاش قاعدتا باید طبق برنامه ریزی دقیق باشه ، چرا تناقض در سایتش پیدا می شه؟؟؟؟؟ یه جا به قول دوست عزیزمون Karma اول اکتبر را روز قرعه کشی مرحله دوم معرفی می کنن و یه جای دیگه ( در یک زمان ) 22 اکتبر را ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! از دوستانی که تجربه بیشتری دارن یا خارج از این مرز و بوم هستن خواهش میکنم اگر در این مورد چیزی میدونن به ما هم بگن. در هر حال فکر کنم بی احترامی به این واضحی به شرکت کننده گان با هیچ زبانی توجیه نشود. حتی اگر وزیر خارجه آمریکا هم بیاد و بابت اون معذرت خواهی کنه. با تشکر از تمامی شما دوستان که وقت خود را برای خواندن مطلب من گذاشتید
دوست عزیز آمریکا همون قدر که منظمه بی نظم هم هست.
من البته داخل ایران هستم و راجع به نظم و بی نظمی امریکا نظری ندارم ولی در مورد اعلام نتایج هم ماه می تو سایت لاتاری نوشته بود ممکنه اول اکتبر اعلام بشه و هم حتی الان تو سایت نوشته که ممکنه 22 اکتبر اعلام بشه پس زیاد روش نمی شه حساب کرد.... اصولا هم که به نظر من ممکن نیست همزمان ثبت نام کنن و هم اعلام نتایج چون همه این کارا از یه سایت انجام می شه مگه اینکه یه لینک جدید بذارن برای اعلام نتایج!!!!!
کیس نامبر خواهرم حدود 1000 از برندگان 2013..وقت مصاحبه اکتبر ارمنستان...زمان کلیرنس 4 هفته ...پرواز ترکیش به لس آنجلس آوریل 2013 کل هزینه های ویزا حدود 7 تا 8 میلیون