2012-10-03 ساعت 15:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-03 ساعت 15:52 توسط persianking62.)
(2012-10-03 ساعت 11:11)renger008 نوشته: دوستاني كه به هر دليل موفق نميشن از صفحه تاييد اطلاعات و كانفرميشن نامبر خود پرينت بگيرن يه راه داره اونم اينه كه ctrl + P رو فشار داده و در قسمت نام پرينتر Adobe PDF رو انتخاب كرده و به عنوان يه فايل PDF صفحه رو ذخيره كرده و در اولين فرصت اقدام به چاپ كردن صفحه كنن
اينو ميگم چون داشتن اين اطلاعات خيلي مهمه
سلام
چه خوب شد شما این اشاره کردی من دیشب داشتم اینترت اکسپلور چک می کردیم تو قسمت پرینتش مال من PDF فعال نیست در صورتی که در کروم می تونم PDF save کنم.باید چیکار کنم؟؟
(2012-09-25 ساعت 18:56)اردوان نوشته:(2012-09-25 ساعت 04:36)zoire نوشته: سلام..من دانشچوی سال 4 رشته ی پزشکی هستم.. برای تحصیلات دیپلم رو بزنم یا some university courses؟میزان تحصیلات در روز ثبت نام معادل تحصیلات در سیستم آموزشی آمریکا:
سوال دیگه اینکه اگه همه چی اوکی شد چه مدت باید اونجا باشیم؟ چیزایی که بقیه نوشته بودنو خوندم اما درست متوجه نشدم...
دیدم که میگن باید 6 ماه از سال حداقل اونجا بود اما ادمایی رو دیدم که سالی نهایتن 1 ماه میرن واسه باطل نشدن گرین کارتشون تا وقتی که مثلن درسشون تموم شه و بتونن کامل برن
ابتدایی گزینه Primary school only را انتخاب کنید
.
دبیرستان بدون مدرک یا دیپلم ۱۱ ساله گزینه High School, no degree را انتخاب کنید.
دیپلم ۱۲ ساله یا مدرک پیش دانشگاهی گزینه High School degree را انتخاب کنید.
فنی و حرفهای گزینه Vocational School را انتخاب کنید.
دانشجوی کاردانی یا کارشناسی یا مدرک کاردانی Some University
Courses
مدرک کارشناسیUniversity Degree
دانشجوی کارشناسی ارشدSome Graduate Level Courses
مدرک کارشناسی ارشدMaster's Degree
دانشجوی دکترا Some Doctorate Level Courses
مدرک دکترا Doctorate Degree
دوست عزیز یه سوال
اونایی که در حال تحصیل فوق هستند یعنی باید some Graduate Level courses انتخاب کنند؟؟ مگه نباید در موقع ثبت نام آخرین مدرکی که گرفتند انتخاب کنند؟؟