2012-10-05 ساعت 03:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-05 ساعت 03:58 توسط funnybluesolea.)
(2012-10-05 ساعت 03:23)saher نوشته:(2012-10-04 ساعت 23:08)funnybluesolea نوشته: دوستان خوبم
یه سوال دارم، تاحالا کسی اینترنتی شماره صندلی هواپیمای ترکیش در اینترنت تعیین کرده؟ کارمند آژانس گفت که می شه اینکارو کرد. اما من وقتی امتحان می کنم می گه که چون مبدا پرواز شما از تهرانه online checking امکان پذیر نیست. اگر کسی می دونه ممنون می شم بم بگه.
موفق باشین
همه خطوط هواپیمایی, وقتی که شما بصورت آنلاین بلیط خود را خریداری نمایید میتوانید بصورت انلاین:
صندلی تعیین کنید
تاریخ بلیط خود را تغییر دهید
کنسل کنید.....
وقتی که شما بلیط خود را بصورت آنلاین نخریده باشید , نمیتوانید آنلاین صندلی تعیین کنید و یا کار دیگری نمایید بلکه باید یا به دفتر هواپیمایی مورد نظر در ان شهر مراجعه نمایید و یا اگر دفتر هواپیمایی نبود ( در آمریکا اغلب بصورت آنلاین این کارها انجام میشود و دفتر هواپیمایی کم است ) باید با Call Center آن شهر تماس بگیرید.
نه دوست من
به این شکل نیست!
بالای بلیط 2 شماره هست یک E-Ticket Number یه دونه هم Booking Reference (PNR) که با هر کدوم از اینها می تونید عملیات online checking رو انجام بدین(البته در حد تعیین صندلی و در بعضی از ایرلاینها تعیین غذا). در ترکیش فقط مشکلش با پروازهایی هست که مبدا اون از ایران باشه. من فقط نمی دونم چجوری باید پرواز دومم از استانبول به آمریکا چک کنم و از دوستان کمک خواستم. اگر به چند پست بالاتر توجه کنید دوستمون شقایق تونسته بودن که صندلیشون رو از طریق اینترنت تعیین کنند و کارمند آژانس هم گفت که امکان پذیره.