2012-10-06 ساعت 21:56
بچه ها به محض اینکه وارد امریکا شدید واسه برید دفتر Social Security Addministration واسه SSN اقدام کنید. من موقع ورود بم گفتن نمیخواد اقدام کنی بعد از 3 هفته میاد به آدرست. بعد که دیدم خبری نشد رفتم دفتر خود سوشال سیکیوریتی گفتن نه باید بیای اقدام کنی ، اصلا هیچ پرونده ای واسم باز نشده بود تو سیستمشون.
حتی اگه مطمعنید که میاد هم محض احتیاط یه سر به دفترشون بزنید ضرر نداره.
------
امروز رفتیم توی کلاسای زبان ESL کالج ICT ثبت نام کردیم (آتلانتا) هزینه هر ترمش نزدیک به 4000 دلاره ولی با ارائه SSN از کمک دولت برخوردار میشید و هزینه کلاستون هر ترمی 300 و خورده ای دلار میشه که میتونید بصورت ماهیانه 80 دلار پرداخت کنید. هر ترم 4 ماهه.
من چون SSN هنوز نداشتم 350 دلار رو یکجا ازم گرفتن. گرین کارت و پاسپورتتون و مدرک دیپلمتون حتما همراهتون باشه. اگر موقع ثبت نام ازتون پرسیدن در ایران دانشگاه رفتید یا نه بگید نه آخرین مدرکم دیپلمه. اگه بگید مدرک دانشگاهی دارید خیلی رونتر در میاد.
در فرمهاتون یه قسمت در مورد شغل قبلیتون در ایران باید بنویسید که در قسمت حقوق سالیانتون هرگز بیشتر از 4000 دلار ننویسید چون اگه بیشتر بنویسید از کمک دولتی برخوردار نمیشید.
این کلاسای ESL در همه ایالتها هست میتونید ثبت نام کنید.
-----------------
یه سوال دارم از بچه هایی که اومدن آتلانتاف از این کتاب آیین نامه همشو باید بخونیم یا از وسطش که Traffick law شروع میشه شروع کنم؟
حتی اگه مطمعنید که میاد هم محض احتیاط یه سر به دفترشون بزنید ضرر نداره.
------
امروز رفتیم توی کلاسای زبان ESL کالج ICT ثبت نام کردیم (آتلانتا) هزینه هر ترمش نزدیک به 4000 دلاره ولی با ارائه SSN از کمک دولت برخوردار میشید و هزینه کلاستون هر ترمی 300 و خورده ای دلار میشه که میتونید بصورت ماهیانه 80 دلار پرداخت کنید. هر ترم 4 ماهه.
من چون SSN هنوز نداشتم 350 دلار رو یکجا ازم گرفتن. گرین کارت و پاسپورتتون و مدرک دیپلمتون حتما همراهتون باشه. اگر موقع ثبت نام ازتون پرسیدن در ایران دانشگاه رفتید یا نه بگید نه آخرین مدرکم دیپلمه. اگه بگید مدرک دانشگاهی دارید خیلی رونتر در میاد.
در فرمهاتون یه قسمت در مورد شغل قبلیتون در ایران باید بنویسید که در قسمت حقوق سالیانتون هرگز بیشتر از 4000 دلار ننویسید چون اگه بیشتر بنویسید از کمک دولتی برخوردار نمیشید.
این کلاسای ESL در همه ایالتها هست میتونید ثبت نام کنید.
-----------------
یه سوال دارم از بچه هایی که اومدن آتلانتاف از این کتاب آیین نامه همشو باید بخونیم یا از وسطش که Traffick law شروع میشه شروع کنم؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا
تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا