2012-10-16 ساعت 12:03
(2012-09-20 ساعت 20:06)3rip نوشته: شهرایی مثل دالاس و هیوستون خیلی ارزونند اما باید بدونید که ایالت تگزاس حتی در دوره اوج اقتصاد آمریکا هم جزو ایالت های ورشکسته به حساب میومدن چه برسه به الان
من در اینکه آتلانتا شهر خوبیه شک ندارم، و این توضیحی هم که از شما می خوام من باب جر و بحث های کودکانه معمول در بعضی از تاپیک ها نیست و یا تعصب نسبت به جایی که در اون زندگی می کنم؛ ولی برام جالبه که این آمار رو خودتون از جایی خوندید یا بر طبق شنیده های اقوامه؟ آمارهایی که اخیراً اعلام شده، با فاصله زیاد، صحبت شما رو در مورد تگزاس نقض می کنند:
http://www.usnews.com/news/blogs/rick-ne...s-in-texas
به صورت معمول در همه اقتصاد های دنیا، داشتن منابع طبیعی برای فروش، مثل نفت در تگزاس، همیشه از ورشکستگی یک اقتصاد جلوگیری می کنه؛ مثل اقتصاد گل و بلبل خودمون که همه می دزدن و کار نمی کنن و دولت نفت می فروشه و حقوق می ده! و یا اقتصاد کشورهای عربی که هیچ وقت وابسته به بحران های مالی جهانی نبودن و سرمایه زیادی از فروش نفت رو حتی بین اقشار غیر فعال اقتصادی تقسیم می کنند.
البته جزو نکات منفی در مورد اقتصاد تگزاس، شکاف طبقاتی بین فقیر و غنی است که متأسفانه جزء عارضه های طبیعی همه اقتصاد های رو به رشد و نوظهور شناخته میشه و به علت وجود تعداد زیاد مهاجران و کارگران مخصوصاً مکزیکی در تگزاس که در صنایع این ایالت به کار گرفته می شن، این مسأله اجتناب ناپذیره.
به علت سابقه شعلی و تحصیلی مرتبط با هوانوردی و حمل و نقل، صحبت شما در مورد فرودگاه آتلانتا رو کاملاً مطابق با آمار واقعی می دونم و فقط این نکته رو می خوام اضافه کنم که الزاماً شلوغ بودن یک فرودگاه به معنی مهم تر یودن یک شهر از نظر اقتصادی هم نیست؛ یکی از دلایل شلوغی یک فرودگاه، قرار گرفتن base یک ایرلاین در اون فرودگاست، که مثلاً دلتا در آتلانتا یا آمریکن ایرلاینز در دالاس باعث شلوغی فرودگاه می شن، چون بسیاری از مسافران خودشون رو در نقاط مختلف به این فرودگاه ها میارن تا پرواز بعدی اشون رو با کانکشن آتلانتا یا دالاس انجام بدن. نکته بعدی، فاصله جغرافیایی اون فرودگاه از بقیه نقاط پرمسافر هست که یک فرودگاه رو نقطه ای منطقی برای تمرکز پروازهای یک ناحیه می کنه. البته مسائلی مثل ثبات آب و هوا، کمتر بودن تعرفه های فرودگاهی، مالیات ایالتی، ارزان بودن زمین برای توسعه فرودگاه و احداث آشیانه و باند و خیلی مسائل دیگه هم در اینکه یک فرودگاه، به اصطلاح "هاب" یه منطقه بشه، مؤثره. اما شلوغ تر بودن فرودگاه آتلانتا یا دالاس نسبت به نیویورک، واشینگتن یا شیکاگو، الزاماً به معنای برتر بودن این شهرها از نظر اقتصادی نیست.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the...ted_States
و یک زحمت؛ ممکنه چک کنید که آیا این دانشگاهی که در زیر ارجاع دادم، همون دانشگاهی است که فرمودید خدمات دندانپزشکی خوب و ارزونی داره؟ تعدادی از دوستان دانشجوی من در جورجیا التماس دعا دارند!

http://www.georgiahealth.edu/dentalmedicine/
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس