2012-10-19 ساعت 15:11
(2012-10-18 ساعت 04:05)3rip نوشته:سلام دوست عزيز(2012-10-16 ساعت 19:55)zavieh نوشته: [سلام 3rip عزیز
خیلی ممنون از راهنمائی شما در مورد پرواز .راستی اگر احیانا پرواز از تهران به رم تاخیر داشت و به پرواز بعدی نرسیم چه اتفاقی می افتد؟آیا خودشان فکری به حال ما خواهند کرد؟منظورم هواپیمائی الیتالیاست.
آدرسی که برای دریافت گرین کارت میدیم در روزول است بنابر این اگر بتوانیم یک جائی اون دور و بر هتل یا خونه برای سه هفته در اواسط ژانویه بگیریم خیلی خوب میشه .فکر میکنید بشه تو منطقه شما برای مدت کوتاه این آپارتمانهارو اجاره کرد؟
سلام دوست من
اتفاقا قبل از سفر این سوال من هم بود که با توجه به اختلاف کوتاه مدت دوتا پرواز اگر پرواز تهران-رم تاخیر داشته باشه و من به پرواز دوم نرسم چی میشه. رفتم از آژانس پرسیدم و گفتن درسته که پرواز دوم با دلتا ایرلاین انجام میشه، اما چون متصدی هر دو پرواز خود آلیتالیاست اگر پرواز اول تاخیر داشت و به پرواز دوم نرسیدید تمام مسولیت بر عهده خود هواپیمایی آلیتالیاست. اتفاقا پرواز تهران-رم من 20 دقیقه تاخیر داشت و وقتی رسیدیم رم فقط یکساعت تا پرواز رم-آتلانتا فاصله داشتم. سریع تابلوهای ترمینال G3 رو دنبال کردم و به کانتر رسیدم.
نگران نباشید ، فقط کافیه از توی بلیطتون ببینید چه ترمینالی باید برید (احتمال 90 درصد همون G3) رسیدید به فرودگاه رم تابلوهای همون ترمینال رو دنبال کنید، یکجا میرسید به ایستگاه متروی داخل فرودگاه (یک سالن نه چندان بزرگ) که هم سمت چپتون و هم سمت راستتون مترو رد میشه. شما باید متروی سمت چپتون رو سوار شید (برای اطمینان باز هم بپرسید)
وارد فرودگاه آتلانتا هم که شدید نرید توی صفی که بقیه میرن، به آفیسری که اونجا ایتاده بگید که new commer هستید خودش راهنمایی میکنه. اگر آفیسری نبود خودتون برید جلو سمت چپتون یه باجه ای هست که کنارش یکسری صندلی برای نشستن گذاشتن، اونجا مدارکتون رو بدید، خودش کاراشو انجام میده. آدرس گرین کارت رو بازم ازتون میپرسه و میگه این شخصی که آدرسشو دادین باهاتون چه نسبتی داره، شماره تلفنشو میگیره. ممکنه در مورد شغل ایرانتون بپرسه، عکس میگیره، امضا ازتون میگیره، فرمی که در هواپیما پر کردید رو میگیره و چک میکنه (بهتون برمیگردونه) و در آخر هم میگه welcome to the US
بعد هم میرید چمدوناتون رو بر میدارید و در آخر سالن دوتا آفیسر هستن که باز برگه ای که در هواپیما پر کردید رو نگاه میکنن و بستگی به شانستون داره که بفرستنتون واسه ی ایکس ری چمدان ها یا نه. اگر مثل من بدشانس باشید و خرمای تازه هم توی ساکتون باشه میرید واسه ایکس ری، اگر نه هم به سلامتی میتونید از فرودگاه خارج شید. در کل فکر نمیکنم بیش از یکساعت در فرودگاه آتلانتا معطل شید.
در مورد اجاره آپارتمان، محله ای که ما توش هستیم اسمش Kings Bridge هست، که آپارتمان دو خوابه 650 دلاری داره، و خونه دوبلکس 800 دلاری هم داره. این محله مکزیکی زیاد داره، اما کسی کار به کسی نداره، ما روزا میریم کلاسو میایم کاملا محیط امنی داره اما شبها تا حالا بیرون نرفتیم، معمولا جوونای مکزیکی و سفیدای آمریکایی دهاتی (اینجا به Red neck معروفن، اکثر قشر سفید پوستی که تحصیلات آنچنانی ندارن و تقریبا دهاتی محسوب میشن) پایین جمع میشن ، کاری به کسی ندارن اما من ترجیح میدم شبا بیرون نرم و باهاشون برخوردی نداشته باشم. اینکه گفتم اینجا شبا نا امنه در همین حده ، وگرنه هیچ اتفاقی نیفتاده که درگیری باشه یا مزاحم کسی شده باشن.
نمیدونم اینجا قوانین اجاره آپارتمانشون چطوره، ولی دوست من اینجا رو قرارداد 6 ماهه بسته، و چون اون اول سوشال سکیوریتی نامبر نداشت اجاره 4 ماهش رو پیش داد.
در کل برای شروع زندگی در آتلانتا که فقط سرمون به کالج انگلیسی و کار گرمه خوبه، ولی در ادامه راه که جا افتادیم میتونیم محل زندگیمون رو به جای دیگه تغییر بدیم. و قصد ما هم همینه که بعد از پایان 6 ماه تغییر مکان بدیم.
موفق باشید
إز جواب مفصل شما بي نهايت ممنونم٠خيلي كمك كرد٠ما أميد به خدا قرار است فقط سه هفته بمونيم و فعلا
برمي كرديم تا برنامه كار و زند كيمان را سر و سامان بديم٠براي شما ارزوي موفقيت و سلامت در كار و زنكي مي كنم