کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-10-21 ساعت 13:20)ali2316 نوشته:  سلام دوستان عزيز !
قابل توجه خانوم پروا و ساير دوستان :
- پرواز آسمان باز شد !
- قيمت ثابت مانده (٥٢٠٠٠٠ تومان ) !
- روز ها همان قبلي هستند ولي ساعت رفت به ١٥ و برگشت به ١٨ تغيير يافته است ... 

خيلي ممنون كه اطلاع داديد، من خريدم هين الان، حالا قبمتش هم خيلي تغيير نكرده شكر خدا و من فكر ميكنم ساعتش بهتر شده!
فقط سك سوال من از جايي كه خريدم بليط رو ok كرد و فروخت و گفت كه اگه به هر دليلي برگشتتون رو خواستيد تغيير بديد فقط زودتر اطللاع بديد كه بهتون جا بده. اين درسته ديگه ؟

(2012-10-21 ساعت 13:46)ali2316 نوشته:  پيشنهاد مي شود برگشت با توجه به شرايط اخير اپن گرفته شود ،
چنانچه دوستان در ايروان براي ok بليط برگشت نگران هستند ، مي توانند با شماره يا ايميل بنده تماس بگيرند تا در پرواز مورد نظرشان وارد شوند تا نيازي به هزينه ي اضافه تاكسي براي رفت و برگشت به فرودگاه و دفتر فروش آسمان نباشد ...(چيكار كنم خوب خراب رفيقم ) Smile
...
با آرزوي موفقيت براي هممون كه ديگه حكم يك خانواده ي بزرگ رو پيدا كرديم ...
( در ضمن اگر در تهيه بليط رفت ، به مشكل پر شدن جا برخورديد به من اطلاع بديد لطفاً ) 

من الان تماس گرفتم با اون اژانسي كه ازشون بليط خريدم ، خوشبختانه هنوز بليط منو صادر نكرده، الان ايشون گفتند كه اگه اوپن بگيريد ممكنه كه تو اون تاريخي كه ميخواهيم بهمون جا نده و اگه اوكي هم بگيريد كه ٤٠٠٠٠ تومان جريمه تغيير تاريخ داره. 
تشکر کنندگان: ali2316 ، Blaze ، dreamer60 ، مانترا

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط پروا - 2012-10-21 ساعت 13:47
کرایه ماشین - توسط saeedshafiee - 2013-08-25 ساعت 15:51
RE: سفر به ارمنستان - توسط amiz.abdollah - 2013-09-06 ساعت 20:21
سفر زمینی - توسط saeedshafiee - 2013-09-11 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان