2012-10-23 ساعت 18:51
(2012-10-23 ساعت 18:13)diako نوشته: سلام دوستان
من مدتهاست دارم این انجمن هارو بالا پایین میکنم که شاید یکنفر پیدا کنم که شرایطش مثل من بوده باشه و جواب سوالامو بگبرم.اما راستش پیدا نکردم.من با یک دختر آمریکایی آشنا شدم و میخواهیم ازدواج کنیم،آشنایی ما توسط یک دوست قدیمی من که الان آمریکاست بوده و تا الان اینترنتی پیش رفته.میخواستم بدونم باید دقیقا چه روشی برای من بهتره؟دوستی میگه چون ایشان کلا آمریکایی هستش بدون دیدار بیشتر 10% روش حساب نکن حتی با دیدن هم 100% نیست.برای همین حتی پدرشو راضی کردم که بیاد یک کشور ثالث برای ازدواج که پدرش میخواد وکیل بگیره با هزینه حدود 6000 دلار (3500 وکیل+2500 فرمها) که وکیلم گفته ویزای نامزدی بهتره چون IR1 هم شرایط خاص خودشو داره حتی برای اینکه ثابت کنین ازدواج صوری نبوده باید شاهد هم در مراسم ازدواج بوده باشه!؟(عین جمله وکیل) خلاصه من گیج گیجم نمیدونم باید چیکار کنم!میشه ما برای نامزدی اقدام کنیم توی پروسه همدیگرو ببینیم؟و عکس و این چیزهارو جور کنیم؟2500 دلار واسه فرمها کلاه برداری نیست(برای کل پروسه هم برای من و خانم)؟؟!این مدارک برای مصاحبه باید باشه یا همون اول کار میخوان؟! ممنون ازتون.
برای ما این جوری جواب داد:
ویزای نامزدی اقدام کنید چون ویزای ازدواج تو این مواقع ممکنه به خیلی مشکلات بر بخوره.
حدود ده ماه تلفنی و اینترنتی با هم حرف زدیم (همه مدارک و قبض ها که نشون می ده چه مقدار و چه ساعتهایی با هم حرف زدید و حتی لاگ چت ها رو نگاه دار)
بعد از ده ماه تو ایران ملاقات کردیم، ۴،۵ روز با هم بودیم بعدشم نامزدی کردیم (کلی عکس نامزدی لازم داری، مخصوصا اینکه خونواده هر دو تا تون توش باشه)
عکس، بلیت، رسید هتل، رسید کارایی که با هم کردید، همه اینا رو نگاه دار.
یک سری نامه هم از اطرافیان خودت و همسرت هم باید داشته باشی که با مدارکت همون اول بفرستی.
یادت باشه مهم نیست پروسه چقدر طول بکش حداقل تو هر ۱۰ تا ۱۲ ماه باید یک بر همدیگرو ببینید. هر بر هم کلی عکس و مدارک و بوردینگ پس هواپیما اینا که لازمه.
برای ما کلا از وقتی پرونده رو فرستادیم تا وقتی کارمون درست شد حدود یازده ماه طول کشید.
اکثر مدارک رو همون اول باید بفرستی که کیست محکم باشه وگرنه خدای نکرده خیلی تاخیر توش میافته.
ما هم وکیل گرفتیم. هزینه ای که بهت گفته خیلی خوبه فقط سابقه طرف رو آنلاین چک کن مطمین بشو کارش درسته.
هزینه فرم ها هم اگه همه چیزو حساب کرده باشه همون حدود $۲۵۰۰ میشه.
آروز می کنم که هرچی که واست بهترینه برات پیش بیاد.
اگه سوالی داشتی خوشحال میشم کمک کنم.
موفق باشی.