2012-10-24 ساعت 02:10
(2012-10-24 ساعت 01:24)kamela نوشته: بچه ها یک خبر جدید.....خداییش قاطی کردم از دست ان وی سی...الان یک ایمیل داده بهم و گفته هنوز به پرونده ما رسیدگی نکرده و هروقت رسیدگی کنه بهمون خبر میده و اگر لازم باشه وقت مصاحبه میده.....از طرفی الان با وکیلم صحبت کردم و میگه که اصلا از ان وی سی ایمیلی مبنی بر اینکه ما باید دوباره عکس بفرستین نگرفته!!!مگه میشه همچین چیزی؟؟فکر کنید دیشب ایمیل داده که ما باز باید عکس بفرستیم و الان ایمیل داده که هنوز پرونده بررسی نشده...حالا موندم چیکار کنم...عکس بندازه شوهرم یا نه!!نمیدونم کدوم ایمیل ان وی سی درسته.....تا حالا شده برای کسی 2 یا چند جور ایمیل بیاد؟؟میگم نکنه چون من زیادی پی گیر کارم هستم و 3 روز یک بار از کیس سوال میکنم اینجوری شده؟من این ایمیل رو میزارم اگر میشه بهم بگین درست متوجه شدم؟؟؟ممنونم از شماها
Unfortunately, we are unable to confirm if your mail was received at the NVC. Once your mail is received and matched with your case appropriate action will be taken. Please allow at least 20 business days from the day the mail was sent for it to be matched with the case file and reviewed....Please be advised that we schedule interview appointments based on the capacity of the respective U.S. Embassy/Consulate General. We are unable to predict when an interview will be scheduled
شما وقتی ایمیل زیاد بدی اینا هم قاطی می کنن ٫ برای من این اتفاق افتاده مثلا فرم DS-3032 را هم با پست فرستادم و هم از طریق ایمیل ٫ NVC هم دو بار ایمیل دادن که دریافت کردن و بعد از اینکه کیس کامل شد هم یک بار ایمیل CHECKLIST COVER LETTER را دریافت کردم

هر بار که ایمیل میدید صبر کنید جوابش رو دریافت کنید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲