سلام دوستان عزیز
در این پست تجربه خودم را در گرفتن ویزای اقامت خدمتتون عرض میکنم.
ابتدا خلاصه ای از وضعیت پرونده :
قبولی 1 می - برنده اصلی همسرم با مدرک لیسانس دانشگاه آزاد و خانه دار
خودم معاف از سربازی ( خرید خدمت ) و شغل آزاد
1 فرزند دانش آموز
به درخواست خودمان در فرم های ارسالی به کنتاکی ابوظبی را انتخاب کردیم ( در دبی فامیل مقیم داریم)
تاریخ کارنت شدن و دریافت نامه دوم 17 آگوست و تاریخ مصاحبه نیمه اول اکتبر.
مدارکی که ارایه کردیم : ترجمه شناسنامه ها - ترجمه کارت ملی ها - ترجمه لیسانس و ریز نمرات دانشگاه
ترجمه دیپلم و ریز نمرات دبیرستان - (در مورد خودم با اینکه مدارک شغلی و درسی برده بودم ارایه نکردم و آنها هم از من نخواستند) - ترجمه کارت معافیت خودم - ترجمه سند ازدواج 2 نسخه ( توضیح : سند ازدواج تنها موردی است که دو نسخه از آن لازم است و از ما خواستند که خدارا شکر آن را محض احتیاط در دو نسخه تهیه کرده بودیم.)
با اجازه قسمت بعدی را به زودی ارسال خواهم کرد.
سفر نامه - قسمت 2
سفر نامه - قسمت 3
در این پست تجربه خودم را در گرفتن ویزای اقامت خدمتتون عرض میکنم.
ابتدا خلاصه ای از وضعیت پرونده :
قبولی 1 می - برنده اصلی همسرم با مدرک لیسانس دانشگاه آزاد و خانه دار
خودم معاف از سربازی ( خرید خدمت ) و شغل آزاد
1 فرزند دانش آموز
به درخواست خودمان در فرم های ارسالی به کنتاکی ابوظبی را انتخاب کردیم ( در دبی فامیل مقیم داریم)
تاریخ کارنت شدن و دریافت نامه دوم 17 آگوست و تاریخ مصاحبه نیمه اول اکتبر.
مدارکی که ارایه کردیم : ترجمه شناسنامه ها - ترجمه کارت ملی ها - ترجمه لیسانس و ریز نمرات دانشگاه
ترجمه دیپلم و ریز نمرات دبیرستان - (در مورد خودم با اینکه مدارک شغلی و درسی برده بودم ارایه نکردم و آنها هم از من نخواستند) - ترجمه کارت معافیت خودم - ترجمه سند ازدواج 2 نسخه ( توضیح : سند ازدواج تنها موردی است که دو نسخه از آن لازم است و از ما خواستند که خدارا شکر آن را محض احتیاط در دو نسخه تهیه کرده بودیم.)
با اجازه قسمت بعدی را به زودی ارسال خواهم کرد.
سفر نامه - قسمت 2
سفر نامه - قسمت 3
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
سفر نامه