2012-10-25 ساعت 12:18
یعنی شما منظورتون اینه که اونا اینقدر درک ندارن که زمانی که نتایج قرعه کشی اکتبر رو اعلام میکنن اون یه جمله رو که میگه "نتایج بعدی در اکتبر اعلام میشه" رو از صفحه اعلام نتایج پاک کنن؟؟؟؟!!!یعنی منظورتون اینه که اونا اینقدر بی برنامه عمل می کنند که ای میل میلیون ها شخص منتظر برای قرعه کشی مرحله دوم به سمتشون روانه بشه؟؟؟/!!! من که به نظرم خیلی غیرمنطقی میاد.
اگه کسی بخواد به KCC میل بفرسته آدرس email رو از کجا میشه پیدا کرد؟
اگه کسی بخواد به KCC میل بفرسته آدرس email رو از کجا میشه پیدا کرد؟
(2012-10-25 ساعت 11:40)parmidashaun نوشته: عزیز من جوابها اومده نکنه هنوز منتظر جوابی جوابها اومده ولی شماها قبول نشدین ولی با توجه به اینکه گفتن تا سپتامبر 2013 کانفرمیشن نامبراتونو بردارین هنوز امید هست واسه 2013 ولی قبولیهای 22 اکتبر اعلام شد مطمئن باش
(2012-10-25 ساعت 11:25)leila42 نوشته: بچه ها یه سوال منظور از last name توی اون فرم های نتیجه همون فامیلیمون هست دیگه بدون اسم.؟؟؟؟؟؟؟؟
بله عزیزم فقط فامیل
(2012-10-25 ساعت 10:16)siavash64 نوشته: یکی از بچه ها یکی از دوستاش تو kcc کار می کرد اگه خبر جدیدی گرفته لطفا اعلام کنه. کسی به kcc ایمیل زده جواب چی شد؟؟؟
عزیز من جوابها اومده نکنه هنوز منتظر جوابی جوابها اومده ولی شماها قبول نشدین ولی با توجه به اینکه گفتن تا سپتامبر 2013 کانفرمیشن نامبراتونو بردارین هنوز امید هست واسه 2013 ولی قبولیهای 22 اکتبر اعلام شد مطمئن باش