کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
دوستان عزیز
نکات روز سفارت را هم خدمتتان عرض میکنم.
ما توسط فامیلمان که میهمانشان شده بودیم به ابوظبی برده شدیم.ساعت حرکت 4.50 دقیقه صبح و رسیدن به سفارت 7.40 دقیقه. با اینکه 20 دقیقه زود تر رسیدیم با صف حدودا 20 نفره مواجه بودیم.البته صف ویزاهای مهاجرتی و توریستی را جدا کردند.حدود 10 دقیقه بعد وارد سفارت شدیم.بعد از چک امنیتی از بین شمشاد های معروف (رجوع به تاپیک سفرنامه 2012 ) گذشتیم و وارد سالن کنسولی شدیم.شماره ما برای ویزای مهاجرتی حدودا 11 یا 12 بود.ساعت 8.10 دقیقه اولین شماره را صدا کردند.به فاصله 5 الی 6 دقیقه شماره ها را می خواندند برای تحویل دادن مدرک.پس از حدود نیم ساعت دوباره شماره 1 را برای مصاحبه صدا زدند.پس از حدود 40 دقیقه انتظار پر از استرس شماره ما برای تحویل مدارک خوانده شد.خانم متصدی ابتدا گفت من هیچ کدام از مدارک اصل را نمیخواهم.فقط ترجمه ها.(ولی من توصیه میکنم حتمآ و حتمآ آن ها را همراه داشته باشید.) من خودم مدارک را به ترتیب زیر دادم:1 - پاسپورت ها و نامه دوم 2 - ترجمه شناسنامه کارت ملی و مدارک تحصیلی خانمم که در پست های قبلی
توضیح کامل آن را داده ام. 3 - ترجمه شناسنامه کارت ملی کارت معافیت خودم (مدارک تحصیلی و شغلی خودم را با آنکه آماده بود ندادم و او هم درخواست نکرد.) 4 - ترجمه شناسنامه فرزندم 5 -ترجمه سند ازدواج که آنرا در دو نسخه خواست .برای فتوکپی فقط صفحه اول پاسپورت ها را خواست و عکس هم نخواست.شاید چون عکس هایی که با فرم ها به کنتاکی فرستاده بودیم سالم بودند.سپس از مدارک مالی پرسید که در پست قبلی به درخواست یکی از دوستان جداگانه توضیح دادم.بعد فیش پرداخت 3*330 دلاری- مراجعه به باجه1 و پرداخت آن - ارایه رسید به همان خانم متصدی - انتظار برای خوانده شدن شماره برای انگشت نگاری و انجام آن - انتظار برای مصاحبه اصلی (حدودا یک ربع )سوالات آفیسر تا جاییکه به خاطر دارم:
چند بار در لاتاری شرکت کرده اید؟
شغل خانم؟ شغل آقا؟
مدرک تحصیلی خانم و رشته؟
چند سال است که ازدواج کرده اید؟
بستگانتان در آمریکا زندگی می کنند؟
سربازی رفته اید؟ علت معافی؟
و نتیجه ..... برگه صورتی و ویزای یک ضرب.
از همه کمک هایی که از اعضای این سایت گرفته ام کمال تشکر را دارم و امیدوارم این سفر نامه جبران کوچکی باشد برای این کمک های بزرگ.و تشکر فراوان از مجموعه مدیریت سایت.باز هم کمکی از من ساخته باشد در خدمتم.

(2012-10-25 ساعت 12:27)ali234 نوشته:  علی آقا به سلامتی ویزا یکضرب بودید؟
بله دوست عزیز
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی - توسط ALI_AGHA - 2012-10-25 ساعت 13:45
کمک - توسط ultra - 2013-06-26 ساعت 17:37

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان