کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-10-30 ساعت 15:57)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 15:05)peyman1355 نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 01:10)sph نوشته:  [quote='mea694' pid='229731' dateline='1351531740']

دوست گرامي بابت تجربيات بسيار ارزشمند شما سپاسگزارم

سوالي دارم، به شما و همسرتون نوبت دوم واكسن هاي كزاز و آبله مرغان رو زد؟ يعني چي؟ اين واكسن ها تا جاييكه من ميدونم اصلا و ابدا نيازي به نوبت دوم ندارن ؟؟؟
اين دكتر اونگان ظاهرا براي خودش خوب كاسبي راه انداخته، خدا بهش رحم كنه باهاش اونجا درگير نشم چون به هيچ قيمتي اجازه نميدم ما رو موش آزمايشگاهي بكنه، همسر من خودش پرستاره و كاملا از اين مسائل آگاهي داره، دعا ميكنم اين حماقت رو نكنه كه بخواد به ما واكسني رو خارج از قوانين و اصول پزشكي تزريق كنه و گرنه..........

(2012-10-29 ساعت 20:15)پدی نوشته:  آقاپیمان گل فکر نکنم راهنمایی شما تبلیغ حساب بشه باز از لطف حضرتعالی ممنون

پيمان جان اين آقا متاسفانه به خوردن حروم عادت كرده و نميشه باهاش كاري كرد Sad
پسر دايي من 20 جون امسال مصاحبه داشت و خودش هم دكتر بود!!! بعد از اينكه با آقاي دكتر كلي بگو و بخند هم داشتند و ايشون هم متوجه شدند كه پسر دايي من دكتر هست با اين وجود بعد از بگو و بخند رو به پسر داييم كرد و گفت: واكسن TD رو كه بايد بزني چون فقط يكبار زدي و اين واكسن 2 مرحله اي هست براي آبله مرغان هم تست بنويسم يا واكسنشو ميزني؟؟؟؟
پسر داييم هم كه از تعجب وا مونده بود بهش گفت كه آبله مرغان رو گرفتم ولي ديگه باهات بحثي ندارم هر چي ميخاي بزن!!!
اونم يك TD و يك آبله مرغان بهشون زده بود و با تست خون و عكس قفسه سينه خودش و خانومش روي هم 525 دلار پياده شده بودند با اينكه كارت واكسن كاملي داشتند و تست آبله مرغان رو هم از ايران گرفته بودند.
حتي ميگفت يكي قبل از ما رفته بود پيش دكتر و سر واكسن آبله مرغان با دكتر دعواش شده بود و پافشاري كرده بود كه من آبله مرغان گرفته ام و دكتر هم ازش قبول نكرده بود و براش تست نوشته بود. پسر داييم ميگفت روز بعد كه براي گرفتن نتيجه آزمايشات رفته بوديم همون پسر رو ديديم كه داشت به زمين و زمان حرف زشت ميداد و ميگفت اينا از مخصوصا" آزمايش آبله مرغان منو منفي زدن و قسم ميخورد كه من آبله مرغان گرفتم بعد كه پسر داييم باهاش صحبت كرد مثل اينكه نتيجه تست آبله مرغانش رو هم منفي زده بودند و متاسفانه هم هزينه تست آبله مرغان رو ازش گرفتن و هم واكس آبله مرغان رو به زور بهش زده بودن!!!

پس با اين حساب خدا به داد دكتر اونگان برسه، اگر خداي ناكرده قرار باشه همچين كاري رو با من بكنه فكر كنم قيد ويزا و همه چيزو بزنم و بفرستمش همونجا تو مركز درماني اش 6 ماه رو تخت بخوابه ( البته ااگر زنده بمونه ) .
اميدوارم كار اصلا به اونجاها نكشه و مثل بچه خوب كارشو انجام بده و تموم بشه بره پي كارش
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SOROUSHSOFT

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط peyman1355 - 2012-10-30 ساعت 16:19
RE:قیمت بلیط ترکیش - توسط ali039 - 2013-01-02 ساعت 21:30
هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط ساناز س - 2013-06-24 ساعت 09:12
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 11:13
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط amiro0008 - 2013-06-24 ساعت 11:45
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 12:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان