2012-11-01 ساعت 19:36
(2012-11-01 ساعت 19:19)studpk نوشته: سلام به همه دوستان. من امروز رفتم مديكال و فقط يك واكسن خوردم كه آنفولانزا بود ودر نهايت 47.5 براي آزمايش خون و عكس، 70 ويزيت و 30 واكسن پرداخت كردم.جمعا 147.5 دلار.
براي رسيدن به مطب هم صبح دقيقا نيم ساعت پياده رفتيم از هتل البته بعد از صبحانه مفصل و بسيار با سليقه هتلو وقتي هم كه مي خواستيم پاسپورتارو از رسپشن بگيريم و راه بيفتيم كارمنداي هتل تا مطمئن نشدن كه صبحانه خورديم نميذاشتن بريم :دي موضوع جالب ديگه توهتل اينه كه كارمندا به انگليسي مسلطن و ما هيچ مشكلي از اين بابت نداشتيم تا الان.
راستي به نظرم بايد اين پست و پست ديشبمو در سفرنامه آنكارا مي نوشتم امااونجا هيچكس نيست و سوت و كوره..
دوست گرامي
اميدوارم به شما خوش بگذره و يكضرب هم ويزاتون رو بگيريد. بزرگواري كنيد پست هاتون رو در تاپيك مربوطه بنويسيد تا بقيه دوستان سوال هاشون رو راجع به همون موضوع در تاپيك مربوطه بخونند و دنبال كنند چون ممكنه همين چيزهايي كه شما محبت كرديد و نوشتيد پاسخ سوالات خيلي از دوستان باشه و چون اينجا نوشتيد نتوانند به پاسخ خودشون برسند.
سفر نامه ها خيلي مفيد هستند چون خيلي از ماها از اونها تجربه كسب ميكنيم.منتظر خواندن خبرهاي خوش شما هستيم.
باز هم براتون آرزوي سفري خوش به همراه ويزاي يكضرب رو دارم، شاد و تندرست باشيد
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May