2012-11-02 ساعت 17:56
اون اوائل که تصمیم گرفته بودیم بریم آمریکا آقای همسر واسه اینکه منو مشتاق! کنه واسه رفتن به آمریکا میگفت اونجا سوسکا خیلی بزرگن ولی کاملا جم میشن و از پریز برق هم میتونن بیان تو خونه برای همین ما روی پریزی که استفاده نمیکنیمو میبندیم، من گفتم خوب راه حله خوبیه فقط مارمولک نباشه اونجا گفت: اتفاقا مارمولکم زیاد هست ما تو خونه همیشه یه مارمولک نگاه میداریم که سوسکارو بخوره مجبوری تحمل کنی. هر آمریکائی یه مارمولک داره تو خونش
)))) من خنگ باور کردم اون موقع و همش فکر میکردم چجوری اینو بپیچونم که نرم اونجا
))
ولی بچهها هیچوقت سوسکو با دمپایی یا هر چیز دیگه له نکنید، چون باعث میشه تخمأی که تو شکمش هستن بیرون بریزن و بعد سوسکا از تخم میان بیرون و باعث میشه که سوسک اونجا زیاد شه. سوسکو فقط با سوسک کش باید بکشید.

ولی بچهها هیچوقت سوسکو با دمپایی یا هر چیز دیگه له نکنید، چون باعث میشه تخمأی که تو شکمش هستن بیرون بریزن و بعد سوسکا از تخم میان بیرون و باعث میشه که سوسک اونجا زیاد شه. سوسکو فقط با سوسک کش باید بکشید.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!