2012-11-06 ساعت 12:16
(2012-11-06 ساعت 06:42)j1970 نوشته:(2012-11-04 ساعت 15:12)lgsony نوشته: اگه ما بخواهیم مقداری طلای ساخته شده بیاوریم امکان فروش در آنجا هست وقیمت هر گرمی را شما خبر دارید واصلا میخرند یا وبال گردن میشه واگه طلا نمی خرند چه چیزی کم حجمی بیاریم چون آوردن دلار بیش از 5000 تا ممنوع شده وجلوش را میگیرند - راستی توی ماه گذشته میگن فرودگاه امام جلوی دلار بیش از 5000 را می گیرند اگه کسی رفته وراهش را بلده به ما هم بگه ممنون میشم در ضمن توی فرودگاه ترانزیت ترکیه گیر نمدن برای دلار... متشکرم فقط چون ما زود عازمیم اگه لطف کنی ویک مقدار سریع تر جواب بدهیدطلای اینجا فک میکنم عیارش 14 باشه و به نظر من نباید طلا آورد اینجا.
یک ماه و نیم پیش که گیری در کار نبود، ترکیه هم اصلا کاری نداشت.
فقط حواستون باشه، تو گیر و دار جابجایی و اینا تو ترانزیت چیزی جا نذارین.
پلیس محترم اونجا زحمت گوشی منو کشید! و من بعدش متوجه شدم که کلا انکار کرد و انقد برد و آورد که بهش گفتم خدافض
(2012-11-06 ساعت 00:30)IMMI نوشته: فکر کنم تو ایران در صورتی که متوجه حجم دلاری که داریم میبریم بشن، جلومونو بگیرن. پس اگه بتونیم جوری مخفیش کنیم، پس نباید مشکلی پیش بیاداین حجم چقده مگه؟! مقدارش کم باشه تو کیف لپتاپ یا کیف دستی یا کولهای چیزی میشه گذاشت و آوردش.
نه ، اگه بخواد بازرسی بدنی می کنن چون جلوی ما یه نفرو گیر داده بود و جلوشو گرفتن.... البته فکر کنم موقعی که می پرسه چقدر داری اگه بگی مثلا 4000 تا کاریت نداره ولی خوب ریسکه دیگه...
since 2012