2009-10-26 ساعت 10:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-08 ساعت 15:05 توسط shahram1347.)
(2009-10-25 ساعت 12:01)msnazi نوشته: من هم پیشنهاد می کنم شما فیلم جیمی وست وود (Jimmy Westwood) را ببنید تا کلی به این آدم ها که در 2500 سال پیش زندگی می کنند بخندید!! دوست عزیز تمدن و شهر نشینی در حال حاضر سه رتبه دارد: جهان اول، جهان دوم، جهان سوم.... خودتون می دونید رتبه ما کجاست. دیگه اگه ما 6000 سال قبل از میلاد مسیح هم برای شهروندامون فرهنگسرا داشتیم هم توفیقی نداشت. واقع بین باشید. یک بار به مترو برید و ببینید فرهنگ و شهرنشینی ما تو چه سطحیه! به نظر من داریوش و کوروش جد ما نیستند. جد جورج کبیر هستند که ندای آنها را شنید.
با درود
روي سخنم با دوستان گرامي چون usa.lover . rs232 و كاوشگر عزيز بود نه با شما عزيز جان، به دل نگيريد . بله در مترو هم رفتم و آنجا را ديدم ولي دليل نميشود كه همه رامحكوم كنيم .چه بسا بعضي اوقات هم آدم فرهيخته اي هم مثل شما دوست گرامي ام در دل همين مردم پيدا شود . من و شما هم عزيز جان فراموش نكنيم كه از دل همين مردم بيرون آمديم . خودمان را گول نزنيم و با واقعيت پيش برويم نه با رويا. خدمت شما عرض كنم داريوش و كورش جد ما نيستند ولي بنده براي آنها احترامي خاص قائل هستم نه به ديد اينكه آنها ايراني بودند بلكه به ديده يك انسانهاي والا مقام . در تاپيكهاي قبلي ملاحظه كنيد و ببينيد نظر بنده را نسبت به سخنان باراك اوباما در مجمع عمومي سازمان ملل ، آيا اين فرد آمريكائي هم در قرن گذشته زندگي ميكند ؟ همانطور كه به نظر شما دوست گرامي احترام قائل هستم .بنده در 2500 سال پيش زندگي نميكنم بلكه با واقعيت زندگي كرده و خواهم كرد .
[font=Arial] دستاني كه كمك ميكنند از لبهائي كه دعا ميكنند مقدس ترند . ( كوروش كبير )[/font]