2009-10-26 ساعت 13:28
(2009-10-26 ساعت 12:32)shahram1347 نوشته: با عرض درود خدمت دوستان گرامي جناب sua.lover و msnazi
با توجه به نظرات شما عزيزان خدمتتان عرض كنم كه اصلا نگران نباشيد . هر چه خدا خواست همان خواهد شد. دوستان اينقدر انرژي و يا بقولي سيگنال منفي به هوا پرتاپ و چشم و چال بچه هاي انجمن را زخمي نكنيد. از شوخي گذشته من يك پيشنهاد دارم و آن اينست كه الآن مدتي است با اين روش دارم كار ميكنم تا حرفةاي شوم . دوستان اگر ميشود سري به سايت قيمتها (http://www.gheymatha.com) و سايت پرشين فاركس زده تا از شيوه معاملات آنلاين برابري نرخ ارز ( forex ) بهرمند شويد. شايد پيش خودتان بگوئيد اين چه ربطي به هدف مهاجرت دارد؟ درست ميفرمائيد . الآن عرض ميكنم. اين دانش را بنده فعلا بصورت ابتدايي كلا در هفت جلسه ( يك روز در هفته) ياد گرفتم و فعلا بصورت آزمايشي و آنلاين دارم با آن كار ميكنم و هنوز حرفه اي نشدم. و سايل مربوط به آن شامل 1- يكدستگاه كامپيوتر يا لپ تاپ 2- داشتن حساب مستر كارت بين المللي 3- داشتن ارتباط اينترنتي 4- داشتن مهارت كافي در معاملات بين المللي و ديگر هيچ.........
شهرام عزیز از اینکه به فکر بچه ها هستی واقعا ممنونتم.
شهرام جان قبلا میخواستم در قسمت کاریابی یا مسایل مربوط به کار این موضوع رو مطرح کنم، اما مسله این هستش که با اینکه خود بنده 6 ماه بطور دمو در این زمینه کار کردم و سود خوبی هم در دمو بدست آوردم واقعا این اطمینان خاطر رو ندارم که به شخص دیگه ای پیشنهاد کنم. بنظرم کاری هستش که اگر غیر حرفه ای واردش بشی چیزی غیر از ضرر نخواهد داشت. انواع و اقسام اندیکاتور و سیستم هایی رو که خیلی ها تو خواب هم نمیدیدند تستشون رو دیدم و هنوز هم همون نظر رو دارم...
سیاست عجیبی پشت کار هست..

حالا اگر شما بطور حرفه ای وارد این عرصه شده اید و سودی بدست آورده اید( شنیدن کی بود مانند دیدن

اما همونطور که عرض کردم لطف کنید و واقعا اگر سودی بدست آورده اید این پیشنهادات رو بفرمایید، چون فکر میکنم بیشتر از اون 100 $ یا 200$ شروع این وقت هستش که در آمریکا ارزش بسیار داره و اگر کسی بخواد وقتی رو بذاره و ..... واقعا معقولانه نیست.
ممنون میشم در صورت لزوم موضوع رو در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
پیروز باشید.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه