2009-10-28 ساعت 22:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-28 ساعت 22:58 توسط kavoshgarnet.)
(2009-10-28 ساعت 21:19)rs232 نوشته: و اگر زمانی هم بروم آنجا فقط برای سر و سامان دادن به کارهایم است و زودی برمیگردم. تازه خدا را چه دیدی, شاید اونجا ازدواج هم کردم و یکی دیگه رو هم با خودم آوردم.
دوستان کمی هم نوشته ها رو با حوصله بخوانید. این آرش هی به روشهای مختلف می گه می خوام برم یه سر و سامانی به زندگیم بدم کسی توجهی نمی کنه و آخرش هم مجبور شد به صراحت و رسمی اعلام کنه.
گذشته از شوخی آرش جان من خیلی از افراد رو دیدم که همسرشون رو از ایران انتخاب می کنند و برای ازدواج گاهی چندین سفر می کنند. چرا در آنجا ازدواج نمی کنند. اگر ایرانی نیست ازدواج با آمریکاییها چطوره؟ به نظرت چقدر از ایرانی ها با آمریکایی ها ازدواج کردند و الان وضعیتشان چطوره؟
راستش با اینکه سن من بالاست هنوز ازدواج نکردم و قصد نداشتم اینجا ازدواج کنم. و با این کیس گرین کارت که بسیاری از دوستان پیشنهاد دادند که مجردها دست یکی رو بگیرند و از اینجا نجاتش بدهند.
مهم نیست که مثلن یک نفر ایرانی با یک زن آمریکایی ازدواج کرد و چه اتفاقاتی افتاد و یا اینکه یکی از اینجا دست یکی رو گرفت و برد اونجا و خانم هم چشم و گوشش که باز شد چه اتفاقاتی افتاد. مهم اینست که از نظر آماری باشه (حالا نه آمار مرکز ملی آمار و ... بلکه دید کلی که خودت و اطرافیانت پیدا کردید)
برای من هم خیلی مشکله که تا قبل از مصاحبه یکی رو پیدا کنم. به نظر شما ارزشش رو داره که در فرصت یکی دو ماهه یا شاید هم کمتر من یکی رو پیدا کنم. و اگر با این وضعیت به آنجا آمدیم و اتفاقات متعددی که در پیش است ممکن است چه اتفاقاتی بیافتد. (خودم هم می دانم که ممکن است هزاران اتفاق متفاوت بیفتد!) از طرفی دختران نسل ما دوره دیده و دست پرورده ت.ل.و.ی.ز.ی.و.ن. ج.ا هستند و خیلی سعی می کنند که بعد از ازدواج کنترل کامل شوهر رو به دست بگیرند و برای هر موضوعی همانطور که در فیلمهای ایرانی یاد گرفته اند جر و بحثهای هیستریک راه بیاندازند و نسل جدید هم که از شانس ما مهربان شده اند خیلی نسبت به سن ما کوچکترند.
آیا به نظر شما ازدواج در اونطرف (منظورم خارجی ها هستند) چطوره ؟