کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه دوره هایی قبل از رفتن بگذرونیم؟؟؟
(2012-11-28 ساعت 00:07)alireza92 نوشته:  سلام به همه ی دوستان

من سال سوم دندونپزشکیم ، درسم هم خوبه ، تا 2.5 سال دیگه هم تموم میشه ، تجربه ی کار به عنوان دستیار دندونپزشک هم دارم و الان دارم کار می کنم ، سوالم اینه که اگه من این دوره از لاتاری برنده بشم و تو حالت خوشبینانه بتونم وارد آمریکا بشم آیا می تونم به عنوان دستیار کار پیدا کنم یا ممکن نیست ، منظورم تو همین دوره ای که می خوام اونجا بمونم ، از طرف دیگه می خوام بدونم به عنوان یه تخصص دوم اینکه مدرک شیرینی پزی یا کافی شاپ داری بگیرم خوبه
پیشاپیش ممنون

علیک سلام

برای کار کردن به عنوان دستیار دندانپزشک، حتی اگر مدرک دکتری دندانپزشکی ایران رو هم داشته باشید، باید حتما دوره ای حداقل 10 ماهه (برای گرفتن certificate ) یا 2 ساله full time (برای گرفتن فوق دیپلم یا همون Associate Degree مربوط به رشته مورد نظرتون) ، در یک کالج معتبر بگذرونید تا بتونید به عنوان Dental Assistant یا Dental Hygienist مشغول به کار شوید.

برای کار به عنوان دکتر هم که بدیهی است باید دانشگاه تشریف ببرید.

اگر وب سایت کالج های معتبر ایالت مورد نظرتون رو جستجو کنید اطلاعات کامل رو در مورد این رشته هایی که عرض کردم خواهید دید.

موفق باشید
پاسخ

پیام‌های این موضوع
RE: چه دوره هایی قبل از رفتن بگذرونیم؟؟؟ - توسط hasti_banoo - 2012-11-28 ساعت 02:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان