کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-02 ساعت 16:18)Sepasttian نوشته:  دوست عزیز اتاقهای 2تخته اش رو میشه یکنفر رزرو کنه. در این موقع از سال کلا ایروان و هتل و هاستل ها خلوت هستند و مسافر کمه. من خودم تاکید کرده بودم که اتاق خصوصی برای یکنفر می خواهم که یکی از اتاقهای 2تخته رو به من اختصاص دادند به قیمت شبی 7000درام.
شما که اتاق دو تخته شبی 7000 گرفتی ، ممکن بوده هر لحظه یک نفر دیگه رو شریکت کنن ، حالا شانست گرفته که مسافری نیست وگرنه نمیتونی امتناع کنی از داشتن هم اتاقی ، من گیلد گرفتم سینگل روم مستقل شبی 8000 ، البته که اونجا بریم حتما باهامون کنار میان گر چه از گرمی حدود 4 کیلومتر دورتر ه ، ولی دورتر نسبت به میدون اصلی وگرنه واسه رفتن به کنسولگری از اون طرف میره نه از وسط شهر ... با این حال به قول شما هاستل های زیادی هست که میشه تحقیق کرد ولی هیچ کدوم سینگل روم مستقل ندارند یا من پیدا نکردم
من در حال حاضر شبی ۵/۰۰۰ درام برای اتاق خصوصی دو تخته میدم
اتاق خالی هم به اندازه ای دارند که کسی را نمی فرستن پیش من همین امروز یک قوم ۱۰ نفره وارد هاستل شدن هنوز اتاقم به من اختصاص داره به صورت کاملا خصوصی
نکته دیگه اینه که اکثر دوستان به اشتباه ایروان را با شهرهای بزرگ ایران مقایسه می کنند در صورتی که فاصله من تا سفارت با تاکسی حداکثر ده تا پانزده دقیقه است و هزینه تاکسی هم هزار درام حدود هفت هزار و پانصد تومان
معیار فاصله در اینجا متفاوت است چون شهر بسیار کوچک است
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط Acaro - 2012-12-02 ساعت 16:23
کرایه ماشین - توسط saeedshafiee - 2013-08-25 ساعت 15:51
RE: سفر به ارمنستان - توسط amiz.abdollah - 2013-09-06 ساعت 20:21
سفر زمینی - توسط saeedshafiee - 2013-09-11 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان