2012-12-03 ساعت 01:19
(2012-12-01 ساعت 23:01)mhpz نوشته:(2012-12-01 ساعت 22:37)mrbonbon نوشته:(2012-12-01 ساعت 01:05)mhpz نوشته: سلام
ورژن جدید نقشه آنکارا تحت google earth با پسوند kml
نقشه آنکارا
دوست عزیز سلام، این فایلی رو که برای آپلود گذاشتین، فکر کنم دوباره مشکل دانلود داره، چون باهیچ برنامه ای نمیشه بازش کرد، ممنون میشم اگه یه توضیح در رابطه با طریقه دانلود و همچنین اگه با برنامه خاصی باید رویت بشه، بدین
سلام
برروی لینک کلیک کنید. سایت دانلود باز میشود.مدت 30 ثانیه صبر کنید.ایجاد لینک مستقیم ظاهر میشود. ایجاد لینک مستقیم را کلیک کنید.در زیر علامت نارنجی رنگ در یک باکس یک لینک برنگ آبی رنگ قراردارد.برروی آن کلیک کنید. پس از باز شدن باکس دانلود ، گزینه save را انتخاب کنید.برنامه شروع به دانلود در رایانه میشود.اگر برنامه google earth در رایانه شما باشد کافی است پس از دانلود مستقیما برروی فایل دابل کلیک کنید . اتوماتیک google earth باز میشود و محتویات فایل را نشان میدهد. در هنگام بستن برنامه گزینه save را انتخاب کنید تا در ge شما باقی بماند.
سلام به دوست عزیز mhpz
میخواستم بگم با این حرکتی که شما انجام دادید ، واقعاً مردانگی خودتون رو ثابت کردین، و فکر کنم دیگه کسی نباشه که سفر به آنکارا داشته باشه و مشکل آدرس و مرتبط به این مقوله پیدا کنه. منم بعد از اینکه گوگل ارت رو دانلود کردم، تونستم به راحتی فایل شما رو رویت کنم و استفاده بهینه ای ازش داشته باشم، خیلی خیلی ممنون و به موقع بود این فایلتون...
ایشالله که همیشه و همه جا شاد و خندان و افرادی مثل خودتون متعهد رو ملاقات کنین.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سفرنامه