کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-05 ساعت 01:26)Blaze نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 00:39)tatoole نوشته:  دوستان هتل خوب کسی سراغ داره؟؟؟قیمتشم فضایی نباشه.... کسی هتل رفته اینجا؟؟؟؟ تو booking.com اکثر هتلا رو نمیشه بوک کرد... چه جوری باید هتل بگیریم؟؟؟ اونجا رفتیم بگیریم؟ یکی کمک کنه منو خواهشاًSad

تا منظورت از خوب چی باشه ، من سیلاچی رفتم و بد نبود در ضمن صبحانشم تکمیل و خوب بود. قیمتشم تقریبا از همه ارزون تر بود.

فرنگیشم شلنگ داشت ! دیگه چی بگم ؟
ین لینک دیدن اتاق و قیمت ها : http://www.hotelsilachi.am/en/content/3/
اگر باز نشد برو قسمت Accommodation

در مورد رزرو هم با ایمیل باهاشون در تماس باش:

20 Tigran Mets Avenue.,Yerevan, Armenia

Tel.: +374(10)540-708, 540-709,

Fax.:545-000

reservation@hotelsilachi.am

اگر اشتباه نکنم، بهم از ایروان هم زنگ زدن به تهران. سر اون تاریخی که می خواستم نمیشد و با هم هماهنگ کردیم.

باید بری چونه بزنی ها چون این فصل فصل آف خوردنه حتما باید بده. بنظرم تو ایمیل باهاشون چونه بزن.
ترانسفر هم داره می تونی استفاده کنی. نگران نباش کلا...

شاد و پر ویزا باشید...

Blaze خیلی ممنون از اطلاعات خوبت ...منظورم از خوب یعنی تر تمیز باشه و امنیت داشته باشه خیلیم جاش پرت نباشه.... فقط یه چیزی تو همین سایتی که گفتی رفتم (این هتلیم که گفتی اصلاً تو booking نبود) من یه اتاق دو تخته میخوام twine فکر کنم یا یه single تخت دو نفره اون وقت این نوشته 30000 یعنی شبی 70 دلار... زیادم چنگی به دل نمیزنه اتاقاش ...راه داره تا 40 دلار بیاد پایین واسه همون که عرض کردی که زمستونه و اینا؟! Big Grin یعنی اینا تا چقدر میان پایین یا همون تخفیف میدن؟
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: Blaze ، hamedhamed ، jjbahale

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط tatoole - 2012-12-05 ساعت 01:52
کرایه ماشین - توسط saeedshafiee - 2013-08-25 ساعت 15:51
RE: سفر به ارمنستان - توسط amiz.abdollah - 2013-09-06 ساعت 20:21
سفر زمینی - توسط saeedshafiee - 2013-09-11 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان