(2012-12-07 ساعت 11:55)yashim نوشته: ...كي فكر ميكرد ذانش اموزي كه اخرين مدرك تحصيلش دوم دبيرستان هست پذيرش بگيره. منظورم رامينه به من ميگفتن ممكن نيست امزش پرورش بتوني بري و بگي مخواي مدرك سوم بگيري ولي من رفتم و قرار شد دوم و سوم هم زمان امتحان بدم ...یادمه وقتی بچه های 2012 مصاحبه داشتن همه نگران وضعیت رامین بودند. کوچکترین کاربر بین اون بچه ها بود و همه تشویقش می کردن که دست از تلاش نکشه و تسلیم نشه. رامین هم با انرژی مثبتی که از 2012ایها می گرفت و البته با پشتکار و همتی عالی به خواسته اش رسید. وقتی که ویزاشو گرفت چند برابر اون انرژی مثبتی که از بچه ها گرفته بود رو بهشون برگردوند. یعنی همه به چشم خودشون دیدن که رامین با وجود شرایط خطرناک و شانس کمی که داشت ویزاشو گرفت و برای بقیه که شرایطش رو دارن گرفتن ویزا مثل آب خوردن هست. در نهایت هم دیدیم که به جز یک نفر که کلیر نشد همه ویزاشون رو گرفتن. حالا نوبت مصاحبه های ما شده و ما هم دوستی داریم که حتی از رامین هم کوچیکتره. ولی مطمئنم اگه خودش بخواد و شما حمایتش کنید او هم مثل رامین در تاریخ لاتاری نام آور خواهد شد. اون روز یکی از دوستان جدید الورودمون رو دیدم که به عوض تشویق یاشیم به ادامه ی کار، از او انتقاد کرده بود که چرا وقتی شرایطش رو نداشته ثبت نام کرده؟؟ مطمئناً الان که یاشیم برنده شده جایی برای سرکوفت زدن و بازگشت به گذشته وجود نداره و باید مثل 2012ایها به جلو نگاه کنیم نه این که اراده ی دوست کوچولومون رو سست کنیم. اطمینان داشتم که اگر پستش می موند یاشیم از خودش دفاع می کرد و اون دوستمون هم جوابشو می داد و هر کاربری از یکی طرفداری می کرد و همه سر این موضوع دو دسته می شدند و این تنها چیزی هست که الان بهش احتیاج نداریم. من اون پست دوست معترضمون رو عدم تایید کردم و رفتم. وقتی برگشتم دیدم به خاطر حذف پستش به من صفت بی وجودی و بی شعوری داده و یکی از مدیران هم هر چه سعی کرده نتونسته آرومش کنه و اجباراً یک هفته محرومش کرده. البته اگر خودم بودم با وجود نسبت هایی که به من داده بود محرومش نمی کردم. بدتر از این حرفاشو از کاربرهای دیگه شنیدم و محروم نکردم طرف رو. کلاً ف.ح.ش خورم ملسه!!!. گذشته از شوخی می خواستم بگم حالا من بی شعور و بی وجود، ولی پشتیبانی و حمایت از همدیگه رو از 2012ایها یاد بگیرید. اون بچه ها الگوی خیلی خوبی برای ماها و کل پروسه لاتاری بودن و هستن. از مدیر عزیزی که به خاطر من با دوست شاکیمون درگیر شده هم خواهش می کنم که محرومیت ایشون رو برطرف کنه تا بین ما برگردند.اینو از ایشون می خوام چون به لحاظ تکنیکی خودم نمی تونم محرومیت اعمال شده از طرف مدیر دیگه ای رو دستکاری کنم. الان موقعیت حساسی هست که حتی الامکان نباید کسی از ورود به سایت منع بشه. در همینجا هم به یاشیم اعلام می کنم که کار نشد نداره. اگر اراده کنی و بخوای هر کار غیر ممکنی رو می شه انجام بدی. به قول نمی دونم کی: "فقط غیر ممکنه غیر ممکن هست". تمام سعی خودت بکن تا از این فرصت استفاده کنی. رو کمک و همفکری همه ی 2013ایها هم حساب کن. چشم انتظار روزی هستیم که هورای گرفتن ویزات همه ی تاپیک های مهاجرسرا رو بترکونه. به امید اون روز. ارادتمند همه: سعید
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی