(2012-12-11 ساعت 16:48)mansour*** نوشته:(2012-11-16 ساعت 23:30)afs نوشته:(2012-11-16 ساعت 19:22)Saeedv13 نوشته: افشین
یادمه یه بار دنبال مفهوم شماره ها و ستاره های روی ویزات می گشتی؟ اینو تو سایت KCC پیدا کردم. گفتم شاید به درد بخوره:
ازتون تشکر می کنم.
البته یه توضیحی بدم اگر توی تصویر ویزای من هم دقت کنید ویزای مهاجرتی لاتاری چند تفاوت نسبت به این تصویر داره. البته شکل ظاهری همین هست.
فقط بازم سوال من برطرف نشده، چیزی که توجه من رو جلب کرده اون ستاره زیر عکس هست که کسی نمی دونه یعنی چی؟!
با درود
افشین جان اگرinfrared داشته باشی وپاسپورت (ویزا) وگرین کارت را چک کنی ومطابقت بدی با ویزای دیگران خیلی موارد را که حتی با چشم عادی قابل رویت نیست رویت میشود.
حالا برای شما چندتا ستاره داره؟
سلام دوست من
ستاره ها برای نشون دادن تغییرات در مشخصات شماست که قبلا اعمال کردید . برای بنده و فرزندم که پارسال پسوند فامیلیمون رو برداشته بودیم ؛ ویزای هرکدوم دوستاره داره و برای همسرم که در هفت سالگی اسم کوچیکش رو عوض کرده بود ؛ یه ستاره داره .
تعداد ستاره ها بستگی داره به اهمیت اون ( نام ، نام خانوادگی ، پسوند فامیلی )
مثل توضیحات شناسنامه میمونه . یک ستاره برای اسم و دو تا برای توضیحات نام خانوادگی و پسوند هست .
تو سرزمین فرصتها بهش میگن annotation
موفق باشید
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر