2012-12-12 ساعت 18:21
(2012-12-12 ساعت 13:29)سیامک ع نوشته: جهت اطلاع کلی کسانی که از طریق خانوادگیf4 برایشان درخواست گرین کارت شده میرسانم طبق یک قانونی که در اداره مهاجرت آمریکا وجود داره خانواده هایی که زمان مصاحبه آنان برای گرین کارت میرسه و اگر فرزند آن خانواده به بالای 21 سال برسد یک شانسی را اداره مهاجرت آمریکا به این فرزندان میدهند ( البته مجرد باشند) و آن این است که :سلام
از تاریخ فایل پرونده ( استارت تقاضا) تا تاریخ اولین نامه اداره مهاجرت مبنی بر اینکه شما واجد شرایط گرفتن گرین کارت هستید ولی بایستی زمانش را به انتظار بگذرانید ( اولین نامه اداره مهاجرت بعد از فایل پرونده) معمولا" مابین 1 سال تا 5 الی 6 سال که نامه بدست کسی که پرونده را فایل کرده بگذرد این چند سال از سن فرزند شما در زمان مصاحبه کسر میگردد و مثلا" اگر فرزند مجرد شما در زمان مصاحبه در سفارت 24 سال هم داشته باشد کنسول آمریکا پرونده را بررسی میکند و اگر اولین نامه شما بعد از مثلا" 3 سال بدست اقدام کننده رسیده باشد از سن فرزند شما کم میکنند و مثلا" فرزندی که فکر نمیکرد با 24 سال شامل گرین کارت فامیلی شود پس از کسر مثلا" 3 سال 21 ساله حساب میشود و گرین کارت به او نیز تعلق میگیرد .
این قانون را همه نمی دانند و متاسفانه در هیچ کجا در سایت هم ندیدم که توضیح بدهند . انشاله با دانستن این مطلب اگر فرزند شما بالای 21 سال هم داشته باشد به او نیز تعلق بگیرد . اگر کسی متوجه نشده و این شرایط را دارد برای من کامنت بگذارد تا دقیقتر شرح بدهم .( پرونده هایی هم هست که اولین نامه تا 8 سال بعد میاید)
موفق باشید.
سیامک
این قانونی که شما میگید سال 2002 تصویب کردن و تو سایت اداره مهاجرت گذاشتن و خیلی چیز تازه ای نیست. تا جایی که اطلاع دارم اون قانون هم برداشتن و یا اینکه این 2 سال عقب کرد ویزا بولتینگ به این قانون اضافه کردن و یا اینگه اصلا برداشتن و گفتن کلیه فرزندان که موقع تقاضا زیر 21 بودن به شرط مجرد بودن بهشون ویزا میدن من یه فرد 30 ساله دیدم که ویزا گرفه. یعنی 9 سال بیشتر از 21 سال که هیچ کیسی این مدت زمان طول نکشیده.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing