کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
**2013ASOOOO19
کنسولی آنکارا
تعداد:2نفر
ما بلیط هایمان را مهرماه از ایران ایر قبل از گران شدن گرفتیم.
با اتوبوسEG442 به ulus رفتیم و در ابتدانفری 5/5 لیر برای کرایه دادیم کمی بالاتر از مجسمه آتاتورک پیاد شدیم و خیابان ما پشت مجسمه آتاتورک بود.
هتل ما در منطقهulus در خیابان sanayi است. دو نفر شبی 60لیر با صبحانه و چای.نام هتل OZ&ER
اتاق ما شوفاژ داشت که شب ها روشن می شد+اسپیلت+تلوزیون+حمام.
بامترو به مرکز شهر kizilay می رویم و ازآنجا تا سفارت 15 دقیقه پیاده راه است و از سفارت تا مطب دکتر هم15 دقیقه پیاده راه است. اتوبوس از kizilay به سمت سفارت ومطب هم دارد.
مطب دکتر کنار پارک کوقولو (kugulu park)می باشد.
ما صبح نوبت گرفتیم آزمایش خون و عکس قفسه سینه را انجام دادیم وگفتند بعدظهر برای معاینه و واکسن برگردیید.3روز بعد جواب را گرفتیم.
روز مصاحبه مدارک ما کامل بود ولی همسرم سرباز سپاه بوده وکلیرنس شدیم وبرگه آبی را به ما دادند . شب همان روز از سفارت ایمیل فرم 9 سوالی هم آمد.
من با اطلاعاتی که از مهاجر سرا گرفتم وباچک کردن مسیر در googel earth و GPSتا حدودی در هزینه ها صرفه جویی کردم.
چون امکان دسترسی خوب به اینترنت نداشتم نمی توانستم باشما به خوبی کانکت شوم ودر هتل سرعت بالای اینترنت به من این فرصت را داد تا دینم را به شما ادا کنم.
ارادتمند شماShy
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، sayeh_m ، pr.kia ، aziking ، ASALI ، afs ، ensan ، raham ، yashim ، studpk ، achi686 ، HRSH ، 3pideh ، bmojtaba ، mdna ، amir82 ، mohajer13 ، Soap McTavish ، pooyash ، mitme ، Saeedv13

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط تی تی موسوی - 2012-12-15 ساعت 01:05
RE:قیمت بلیط ترکیش - توسط ali039 - 2013-01-02 ساعت 21:30
هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط ساناز س - 2013-06-24 ساعت 09:12
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 11:13
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط amiro0008 - 2013-06-24 ساعت 11:45
RE: هتل مناسب در آنکارا؟ - توسط hushmandco - 2013-06-24 ساعت 12:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان