کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
این هم سفر نامه ما:
پرواز ما ساعت 5.5 صبح ماهان بود فکرکنم ساعت 2بامداد زمان خوبی برای خارج شدن از خونه باشه بعد از تحویل بارها وگرفتن کارت پرواز هنگام زدن مهر خروج مامور مربوطه پاس منو شخم زد اخرش هم گفت فقط می خواهی بری انکارا یاازاونجا جای دیگه ای هم میروی؟ که پاسخ منفی دادم ترس برم داشت که اگه ویزا مربوطه توی پاسم بود چیکار میکرد .بین دو سالن ترانزیت یک کافی شاپ است در قسمت انتهای ان دو پله برقی در دوطرف است ا ز سمت چپی میری پایین بانک ملت اونجاست که مفتخر به کوبیدن مهر خجالت برای 300دلار ناقابل بادلار 2500میشوید. پیشنهاد میشود قبل از پرواز ساعتتان را 1.5ساعت عقب ببرید وسیم کارتتان را خارج واگر ایرانسل استفاده میکنید کد رومینگ را وارد نمایید . بهتر است از کارتهای ترک که از دکه ها وفروشگاههای ترکسل است با 5لیر حدود نیم ساعت میشود صحبت کرد استفاده کنید در غیر اینصورت با سیم کارتهای معمولی هر دقیقه 3یا 4هزارتومان پیاده میشوید من از oovooبدون پرداخت حتی یک ریال از اینترنت هتل ارتباط صوتی تصویری گرفتم. پرواز سر تایم با مهمان نوازی خوب ماهان انجام شد. زمانی که ما رسیدیم 10سانت برف روی زمین نشسته بودو شدید برف میامد .
هنگام تحویل بار چون من وسیله زیاد داشتم وپول خرد دو لیری نداشتم فردی اونجا پول ها رو خرد میکرد ویک چرخ دستی خودش بما داد.بقیه داستان را همه میدانند خروج از فرودگاه سمت راست صد متر جلوتر اتوبوس های eggo442 وقتی سوار شدی چون این اتوبوس مخصوص فرودگاه است به شما بلیط میدهد ولی این سری اتوبوس ها باید حتما از ایستگاه مترو یا دکه های روزنامه فروشی به میزان در خواستی انرا شارژ کنی که مبلغ ان 5.25لیر برای بزرگسال می باشد وبچه ها هم زیر 12سال رایگان است همه جا (چه مترو چه اتوبوس). نشانه این اتوبوس ها یک جعبه کارت خوان سبز رنگ در جلوی شیشه اتوبوس است . بعد از 45 دقیقه انکارا گردی ابتدا به اتو گار(ترمینال مسافربری یا اشتی)میرسی بعد به میدان کیزیلای بهتر است اول به راننده بگویید که کجا پیاده میشوید او خودش احساس مسولیت دارد وبه شما اطلاع خواهد داد .موقع پیاده شدن بارش متوقف شده بود می دانستم از ایستگاه اتوبوس تا هتل هفت هشت ساختمان بیشتر فاصله ندارد البته به مدد ارت گوگل فاصله خیلی کمتر از براورد من از طریق نقشه بود.هتل ما اتاب بلوار بود.ووچر هتل یک مقدار برایشان نااشنا بود یک اتاق 4تخته مرتب با سرویس تمییز که هم شوفاژ وهم اسپیلیت داشت بما دادند داخل اتاق سیفتی باکس داشت پسورد اینتر نتی را گرفتم انتن دهی با سرعت بالا بود . رزروشن انگلیسی خوب صحبت میکرد فقط فضای اتاق کوچک بود .و صدای افراد در راهرو وطبقات زیاد بود وگاهی بوی سیگار داخل راهرو ازاردهنده بود.صبحانه ان هم معمولی بود ما 5شنبه رسیده بودیم وقت دکتر ما فردایش جمعه بود چون شب قبل نخوابیده بودیم البته با سرو صدای بچه ها که حسابی خوابیده بودند دیویدی پلیر که برایشان اورده بودم به LCD اتاق وصل کرده ویک چرتی زدیم که یک شخصی به اسم مصطفی که ترک بود مزاحم ماشد گفت شما از طریق ما هتل را رزرو نکردید گفتم شما متوجه شدم ایشان یکی از این لیدر هایی است که کارهای هتل و مدیکال وسفارت رو انجام میداد فارسی با اقا جان اقاجان گفتن جون میکند حرف بزند تحویلش نگرفتم رفتم پیش مدیر هتل گفتم مشکل چیست گفت شرکتی که شما رزرو کردهاید برای ما اشنا نیست با یک تماس به شرکت ایسان پرواز و اقای میرزایی مشکل حل شد . متوجه شدم هنگام رزرو هتل یک شرکت واسطه بای پس شده به همین جهت قیمت اتاق 4تخته من شبی 80دلار شده قیمت اتاق مارا اژانس چزیره بهشت شبی 132دلار وبا مراجعه حضوری به هتل شبی 120دلار قیمت میدادند تا لحظه اخر هم انتظار داشتم مابه تفاوت مبلغ هتل را از من بگیرند . چون من در حقیقت کرایه اتاق دبل را داده بودم بعد از چند روز هم با تعویض یک اتاق بزرگتر بالاخره با پرداخت شبی 30 لیر اضافه یک سویت هتل که بسیار جا دار بود را گرفتم. نزدیک هتل ما چند هتل دیگر هم بود از چمله هتل الیت وهتل متروپل وهتل سیاو وهتل لطیف اوغلو راستش بخواهید با این مبلغ کمی که به هتل دادم باز هم پشیمان شدم که چرا بجای یک هفته زمان کمتری رزرو نکردم وبروم انجا جای مناسب تری بگیرم .پیشنهاد من به تمامی دوستان هتل لطیف اوغلو است چون بسیار زیبا ونوساز با لابی بزرگ واتاق های شیک است. من اتاق 4تخته این هتل رو که اصلا قابل مقایسه با اتاب بلوار نیست را ابتدا به من شبی 190لیر قیمت داد که بعد از تخفیف راضی شد شبی 100دلار بدهد.سویت اتاب بلوار در قبال 4تخته این هتل عین اتاق دبل این هتل بود.ایکاش قبل از رزرو هتل کسی این اطلاعات را بمن میداد.ادرس این هتل :OLGUNLAR SOKAK NO:8 BAKANLIKLAR CANKAYA
0090 312 417 4344 -424 1100 * FAX 0090 312 424 1101 HOTEL LATIF OGHLU ANKARA
و شخصی که بمن قیمت داد اقای MEHMETبود که انگلیسی هم خوب صحبت میکرد.راستی اتاق دبل را شبی 150لیر قیمت داد که حتما میشود ازش تخفیف گرفت.هتل متروپل قدیمی است الیت هم بد نبود.یکی از دوستان نوشته بود که هتل را میخواهم نزدیک مطب دکتر اونگان بگیرم چون جند مرتبه باید انجا رفت من پیشنهاد نمیدهم چون این هتل ها نزدیک کیزیلای است و اینجا هم مرکزیت برای خرید مترو رستوران دسترسی یه نقاط دیگر وحتی رفت وامد به فرودگاه از طریق اتوبوس را دارد شما در این منطقه هتل بگیرید و اگر مثل من بچه کوچک داشتید چند قدم جلوتر از هتل میدان اتاتورک است کنار میدان ایستگاه اتوبوس هست سوار اتوبوس 413که بشوی بعد از زیر گذر روبروی مطب دکتر هستی برگشت هم سوار اتوبوس 427میشوی نفری 2لیر بچه ها هم مجانی است . پول را شخصی وسط اتوبوس نشسته ونقدی میگیرد.اگر هم نزدیک مطب هتل میگیرید هتل تونالی ابتدای خبابان هیملی تونالی را من رفتم دیدم ظاهرش قدیمی است و داخلش شیک است اتاق تریپل با تخت اکسترنال اضافی راشبی 220لیر معادل 125دلار بمن قیمت داد ادرسش :TUNALI HILMI CADDESI NO:119 KAVAKLIDERE 06700 ANKARA +90 312 467 4440 - +90 312 427 8100 WWW.OTELTUNALI.COM.TR
اگر حمل بر تبلیغ نمیشود با اجازه مدیران برای راحتی دوستان برای رزرو ارزان که کمتر هزینه واسطه را بدهید .من از
اژانس ایسان پرواز پارس : خیابان سهرودی شمالی نبش خ توپچی شماره44 ط1 تلفن 88546454 اقای میرزایی هتل را رزرو کردم وبلیط رفت وبرگشت ماهان را بزرگسال 415هزارتومان وبچه ها370هزارتومان گرفتم.

بخدا هیچکدام از اینها فک وفامیل من نیستند حتما قیمت بگیرید و توی این فصل اگر حضوری بروید جای مناسب میگیرید بچه دارها هم عین ما زمان کمتر رزرو کنید که اگر جای مناسب تری پیدا کردید بتوانید تغیر دهید.
مدیکال:
روز جمعه بعد از استراحت و صرف صبحانه به کمک ومدد دوستان مهاجرسرا چشم بسته درب مطب دکتر بودیم میدانستم صبح فقط بکار ازمایش خون وایکس ری می پردازم طبقه 4پیش منشی که رسیدم از من وخانومم 2قطعه عکس و بچه ها یک قطعه خواست من موقع اومدن فرصت نکردم که عکس اضافی برای بچه ها وخودم چاپ کنم بهمین دلیل با پرینتر رنگی خونه که زیاد هم عکس ها تفاوت نداشت تعدادی چاپ کردم موقعی که میخواست پشت نویسی کنه گفت عکس هات اورجینال نیست وگیر داد گفت برو طبقه پایین عکس بگیر من هم دو قطعه عکس اورجینال هتل داشتم جرو بحث نکردم وسریع با اتوبوس چون بچه ها را نبردم سریع رفتم وبرگشتم به رنگ مو های خانمها دقت میکنند که عکستان جدید باشد.انگلیسی راحت صحبت میکنند چند کلمه ای هم فارسی یاد گرفته اند بعد طبقه 5 برای ازمایش و ایکس ری منشی های طبقه بالا انگلیسی تعطیلند چون از برگه زمان مصاحبه کپی نداشتم می خواستم ببینم بهم برمیگردونند یا نه ؟ هرچی میگفتم متوجه نمیشدند تا اینکه یکی از همین خانمهای که لیدر بود و قیافش بوی قرمه سبزی میداد حالا چون ترکی بلد بود کلی کاسبی راه انداخته بود بدادم رسید .جلوی ما یک خانواده بودند که یک دختر 14 ساله همراهشان بود موقع گرفتن خون دستهاش از ترس قفل شده بود همه پرستارها دست وپایشان را گم کرده بودند تا اخرش همین خانوم باجی به دادش رسید مامان دخترهم که سابقه دخترش ومیدونست بی تفاوت بود. خلاصه بخیر گذشت کارهای منو خانومم انجام شد از مسول ایکس ری تاییدیه اوکی شدن عکس هارا گرفتم و 95دلار شد که صد دلاری دادم بقیه اش و لیر داد با بچه ها هم هیچ کاری نداشتند منشی طبقه 4 بما گفت ساعت 16.45بیاید با کارت واکسن در اینجا با خانوادهای اشنا شدیم که قرار بود لیدری کارهاشون هندل کنه ولی غالشان گذاشته بود طبق راهنمایی دوستان ایشان رو راهنمایی کردیم که خیلی از این بابت خوشحال شدند شما تمامی دوستان میدانید چکار وکجا باید بروید ولی خیلی ها انجا بی اطلاع هستند واین مثلا لیدر ها کارشان سکه است . این دوستان دوشنبه وقت مصاحبه داشتند و ما چهارشنبه . بعداز ظهر که اومدیم مطب غلغله بود یک کمی زودتر رفتیم پاس وکارت واکسن ها رو گرفت با این دوست جدیدمون مشغول گپ زدن شدیم
یک خانواده سه نفری جلوی ما بودند که خانمش واکسن خورد وقتی ازش پرسیدم چی زد گفت نمیدونم موقع حساب کردن شد 470دلار من حقیقتا روی 1500دلار برای 4 نفرمون حساب باز کرده بودم. توی مطب اون مصطفی هم که روز اول مزاحممان توی هتل شد اونجا بود. به خانمم گفتم اول میری یا من بروم گفت تو برو من هم کارتهای واکسیناسیون را توی پاس خودم گذاشتم اول مرا صدا زدنند .موقع وارد شدن به داخل دیدم خانمی دم درب ایستاده و مرا تعارف کرد که داخل شوم من که انتطار اقای دکتر اونگان را داشتم غافلگیر شدم با احوالپرسی به انگلیسی شروع کرد ابتدا شغل مرا پرسید گفتم مهندس برق یکدفعه با خودم فکر کردم نکنه برمبنای شغلم میخواهد مارا سرکیسه کند حقیقتا خودم رو برای یک مبلغ بالا اماده کرده بودم ولی چون از ابتدای سفر سعی کردم دیفالتم روی صداقت باشه به هر قیمتی گفتم ایراد نداره فکر میکنم چند سال قبله که باید نفری 800دلار به سفارت پرداخت کنم که الان شده 330دلار .خیلی راحت از سیگار والکل وجراحی و داروی های که روتین استفاده میکنی پرسید .توی صحبتهاش که سلسله وار می پرسید یک کلمه ای رو متوجه نشدم که ازش پرسیدم معنی این کلمه چی میشه ؟ که ازش سریع پرسیدم میتونی فارسی جوابم رو بدی گفت بله فارسی براحتی صحبت کرد ولی فقط همون کلمه دوباره انگلیسی ادامه داد. بعد پلیورم رو بالا داد یک مشت به چپ یک مشت براست وشکم که گفتم من ورزشکار هستم با روی خوش باهاش برخورد کردم او هم بسیار مودبانه با من برخورد داشت در مورد مریضی ها پرسید ومن هم بی تفاوت و عادی جواب میدادم واخرین سوال ابله مرغون گرفتی ؟ گفتم بله گفت از کجا میدونی گفتم پدرم گفته از ابتدای معاینه هم برگه تست پاستور را طوری گرفته بودم دستم که متوجه اون بشه ولی هیچ وقت بهش نگفتم که تست دادم یا اینو ببین یا تیتر من بالاست چون خودش متوجه میشه دست من چی هست همین روش هم قبلش با خانومم هماهنگ کرده بودیم.گفت اوکی همه واکسن هارو قبول کرد وتست واریسیلا هم نگرفت خانومم هم همینطور واکسن نخورد قبل از اینکه از اتاق خارج شوم گفتم دوتا بچه کوچولو هم دارم گفت صداتون میکنم با خانومم هرچقدر سعی کرده بود انگلیسی صحبت کنه ایشان فارسی چوابش و داده بود.نوبت دخترم شد خودش گفت با پدرش مث اینکه خانومم حسابی کلافه اش کرده بود واکسن ها رو وارد کرد من که در مورد بچه ها کوچکترین اطلاعاتی نداشتم هر چی پرسید گفتم نه دیگه دیدم داره ضایع میشه من هم کلاس صداقتم گل کرده بود گفتم البته هنگام تولد یک کمی زردی داشت گفت زردی چه بیماری است گفتم انگلیسی اونو نمیدونم میشه یرقان ترسیدم بگم نوعی هپاتیت است دیدم خیطه زدم به فارسی گیر داد رفت شوهرش و صدا کرد تازه چشمم به اقای دکتر روشن شد بعد از احوالپرسی بهش گفتم به علت الودگی هوای تهران اگثر نوزادانی که بدنیا میایند این مریضی رو دارند که اونها توی دستگاه ونور میگذارند و این شایع است تازه خود دکتر به خانمش هپاتیت و توضیح داد و گفت مشکلی نیست یک نفس راحت کشیدم و گفت ابله مرغان که نگرفته منکه قبلا از دخترم بطور اتفاقی دوسال قبل که ابله مرغون گرفته بود با موبایلم عکس گرفته بودم گفتم یک دقیقه لطفا شروع کردم به گشتن توی موبایلم هاج وواج مونده بود که دارم چکار میکنم تا عکسهاشو پیدا کردم موقعی که عکس ها رو نشونش دادم تا حالا یک همچین خنده بلندی نشنیده بودم طوری که خانومم و بقیه صدای خندهاش رو میشنیدند تا هتل خانومم چپ چپ نگاه من میکرد که چکار کردم که خانوم دکتر اینجوری می خندید.خلاصه دخترم یک واکسن یاداوری انفولانزا وتست سل چش چش دو ابرو خورد و پسرم همچنین که مجموع ما چهار نفر شد 420دلار بعلاوه 95دلار صبح شد 515دلار(البته ناگفته نماند بیست هزارتومان نذ ر محک کرده بودم که کمتر دلار بریزیم توی جبیب خانوم دکتر) .منشی گفت دوشنبه یعنی سه روز دیگه ساعت 5/9صبح بیاید بچه هارو ببینم. نمی دونم چه اتفاقی افتاد که اینطوری شد شاید موقع انتظار چون با بقیه جلسه گذاشته بودم یا بخاطر صبح که بدلیل عکس منو اذیت کرده بودند نمی دونم ولی هر چی هست مربوط به منشی هاست که امار افراد را قبل معاینه میدهند و من خیلی خوشحال شدم که بخاطر چند دلار توی این سرما وبرف استانبول بخاطر خانوم دکتر نرفتم. اون اقا که دوشنبه مصاحبه داشت نگران شد که نکنه جواب مدیکال بگند بعداز تعطیلات بهشون بدهند که بهشون گفت فردا شنبه بیاید بگیرید کلا خودشان با توجه به زمان مصاحبه جواب مدیکال و میدهند مثلا منکه چهارشنبه مصاحبه داشتم روز دوشنبه که دست بچه ها رو چک کرد انتظار داشتم همون روز به من جواب رو بدهد که گفت برو سه شنبه ساعت 3 بیا بگیر.
انکارا گردی
متاسفم بگویم که انکارا جایی برای گردش و خرید نیست . ولی ما با پشتکار سعی کردیم حداکثر استفاده رو از زمان بکنیم. تصمیم داشتیم حالا که تاوان پرداخت هزینه بالای بلیط برگشت را دادهایم (هزینه بلیط برگشت سه برابر بلیط رفت شد) بعلت تولد مولانا یک سری به قونیه و رقص سماع در شنبه شب و سری به چاتال هویوک وکارا هویوک بزنیم البته نه با پرداخت دلار به این تورهایی که برایمان کیسه دوخته اند .بلکه خودمان برویم که بعد از فکر کردن دیدیم ما برای کار دیگری امدهایم و هوا هم حسابی برفی وبارانی است در راه احتمال خطر وجود داره علاوه با بچه کوچک منطقی نیست .که هر لحظه خورده فرمایش دارند . یا اب میخواهند یا جیش دارند یا اینو میخواهند یا اونو(کلی پول دستشویی دادیم برای بچه ها). اگر تابستان بود حتما می رفتیم.جاهای ندیدنی که بنظر من اصلا جالب نبود دوستان توضیح دادند.فقط مرکز خرید NETA VEGA /IKEAیا OUTLETانکارا را کمتر دیدم کسی توضیح دهد.از ضلع جنوب شرقی میدان کیزیلای روبروی فروشگاهRAD MOOD ایستگاه اتوبوس است که اگر سوار اتوبوس های EGGO340بشوی هم انکارا را گشتی هم متوجه خواهی شد انکارا چقدر بزرگه بلیط اتوبوس مثل مترو ست دونفر 5/3لیر مشخصه اتوبوس هم همان کارتخوان های سبز رنگ در جلوی اتوبوس است .از شهر خارج میشود و وارد فروشگاههایی میشود که دو سه برابر انکامال است . جا های برای بچه ها در نظر گرفته شده که به بچه ها خیلی خوش میگذرد تمامی برند ها هم انجا هست .جای شما خالی از HD SKANDARیک اسکندر کباب خوردیم 75لیر که تا الان هنوز مزه اش رو حس میکنم .
مصاحبه
روز مصاحبه یک کم رندی کردم چون بارندگی شدید بود یک کم دیر راه افتادیم تا سفارت که راهی نبود بدلیل بارندگی تاکسی گرفتیم شاید اخرین نفری بودیم که توی صف (فقط یک صف بود) ایستاده بودیم حدود ساعت 15/8دقیقه مامور سفارت تا مارا دید خارج نوبت مارا فرستاد داخل لااقل این همه دردسر بچه ها فقط اینجا بدرد خورد ولی اانصافا اگر چند دقیقه دیگه ایستاده بودیم بچه ها سرما میخوردند.بقیه مطالب تکراری است بدون کوچکترین استرسی همه روال را میدانستیم ابتدا تحویل مدارک شماره 401رو بما داد سپس نقص مدارک وبعد انگشت نگاری بعد پرداخت 1320دلار بی زبون وبعد هم مصاحبه و چون از قبل هم میدانستیم ابی میگیریم بدلیل کار دولتی من وهمسرم بعد هم تمام . فردایش هم بلیط برگشت داشتیم . حالا هم بجمع ابی ها پیوستیم .و لازم میدانم از تمامی بچه های گل مهاجرسرایی تشکر کنم بویژه 2013هاو 2012هاو2011ها وبقیه که هیچوقت احساس تنهایی نکردیم.
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط amirhr123 - 2012-12-16 ساعت 21:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان