2012-12-20 ساعت 14:01
(2012-12-20 ساعت 01:29)امیر مهاجر نوشته: خب تا جاییکه من الان مطالعه کردم و متوجه شدم، برای ترکیه فعلا اطلاعات کاملتری در سایت هست، همونطوری که دوستمون tabim4 گفتند این سیستم برای لاتاری به منظور تغییر زمان مصاحبه و پرداخت هزینه ویزا و تعیین پست محل تحویل پاسپورتها است.
ولی تعیین وقت از طرف خود کی سی سی انجام میشه. فقط تغییرش از طریق این وبسایت صورت میگیره.
فقط مشکل اینجا است که چون هنوز در جدول قیمتها چه برای آنکارا و چه برای ایروان ویزای لاتاری ذکر نشده این مسأله میتونه معناش این باشه که پرداخت هزینه برای لاتاری فعلا از طریق این سایت انجام نمیشه. و اگر اینطور باشه تغییر وقت مصاحبه هم برای کیسهاهی لاتاری از طریق وبسایت این شرکت عملا زیر سؤال میره!
همونطور که گفتم باید منتظر اطلاعات دقیقتر در وبسایت شرکت یا وبسایت سفارت خانه ها و یا پاسخشون به ایمیل دوستان باشیم.
سلام
یک سئوالی در اینجا نوشته لاتاری ها باید پول همون موقع بدن
42. هزینه درخواست نامه ویزا را کجا میتوانم پرداخت کنم؟
اکثر متقاضیان این هزینه را پیش از آن که این پرونده به آنکارا ارسال گردد به صورت مستقیم به مرکز ملی ویزا (NVC) پرداخت می کنند. برای پی بردن به گزینه های پرداختی از طریق NVC لطفاً لینک زیر را دنبال کنید: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1335.html. اگر متقاضی در روز مصاحبه هنوز این هزینه را پرداخت نکرده باشد، او باید این کار را پیش از مصاحبه در گیشه بخش کنسولگری انجام دهد.
تمامی متقاضیان ویزای K باید پیش از مصاحبه یک وجه غیر قابل استرداد را از طریق وب سایت CSC usvisa-info.com پرداخت نمایند. برای معلومات بیشتر لطفا از وب سایت CSC usvisa-info.com دیدن نمایئد. متقاضیان / درخواست کنندگان میتوانند با خدمات معلومات ویزا با شمارهٔ ۰۸۵۰۲۵۲۶۳۵۵ در ترکیه و یا با شمارهٔ ۷۰۳۴۳۹۲۳۴۸ در ایالت متحده برای تغییر یا تعویق تاریخ مصاحبه تماس بگیرند.
تمامی متقاضیان ویزای گوناگونی DV باید در روز مصاحبه پیش از وقت مصاحبه یک وجه غیر قابل استرداد را در گیشه بخش کنسولگری پرداخت نمایند.
این هم لینکش :
http://turkey.usembassy.gov/faq_farisi.html
بعد توی سایت جدید زده که همه هزینه ها باید از قبل پرداخت بشه تا رزو بشه و این حرفها؟
امیر دمت گرم یک نگاهی بنداز
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.