2012-12-20 ساعت 14:48
(2012-12-20 ساعت 14:09)امیر مهاجر نوشته:مرسی امیر جان(2012-12-20 ساعت 14:01)sadeghi897 نوشته: سلام
یک سئوالی در اینجا نوشته لاتاری ها باید پول همون موقع بدن
42. هزینه درخواست نامه ویزا را کجا میتوانم پرداخت کنم؟
اکثر متقاضیان این هزینه را پیش از آن که این پرونده به آنکارا ارسال گردد به صورت مستقیم به مرکز ملی ویزا (NVC) پرداخت می کنند. برای پی بردن به گزینه های پرداختی از طریق NVC لطفاً لینک زیر را دنبال کنید: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1335.html. اگر متقاضی در روز مصاحبه هنوز این هزینه را پرداخت نکرده باشد، او باید این کار را پیش از مصاحبه در گیشه بخش کنسولگری انجام دهد.
تمامی متقاضیان ویزای K باید پیش از مصاحبه یک وجه غیر قابل استرداد را از طریق وب سایت CSC usvisa-info.com پرداخت نمایند. برای معلومات بیشتر لطفا از وب سایت CSC usvisa-info.com دیدن نمایئد. متقاضیان / درخواست کنندگان میتوانند با خدمات معلومات ویزا با شمارهٔ ۰۸۵۰۲۵۲۶۳۵۵ در ترکیه و یا با شمارهٔ ۷۰۳۴۳۹۲۳۴۸ در ایالت متحده برای تغییر یا تعویق تاریخ مصاحبه تماس بگیرند.
تمامی متقاضیان ویزای گوناگونی DV باید در روز مصاحبه پیش از وقت مصاحبه یک وجه غیر قابل استرداد را در گیشه بخش کنسولگری پرداخت نمایند.
این هم لینکش :
http://turkey.usembassy.gov/faq_farisi.html
بعد توی سایت جدید زده که همه هزینه ها باید از قبل پرداخت بشه تا رزو بشه و این حرفها؟
امیر دمت گرم یک نگاهی بنداز
آفرین صادقی جان!
زدی تو خال!
درسته. صراحتا نوشته که پرداخت هزینهٔ ویزای لاتاری در روز مصاحبه انجام میشه. (کما فی السابق)
تعیین وقت هم که توسط خودشون انجام میشه. (کما فی السابق)
تغییر زمان مصاحبه گویا از طریق این وبسایته که دوستان گفتند بدون پرداخت هزینه امکانپذیر نیست! (تناقض!!! مگر اینکه گفتهٔ دوستانمون اشتباه باشه.)
اما هنوز مبهمه که تعیین مکان دریافت پاسپورت کجا خواهد بود!
احساس میکنم این قضیه اصلا ربطی به لاتاری نداره!
باید باز هم منتظر باشیم و تحقیق کنیم.
بیات جان جواب ایمیل شما رو ندادند؟
فکر کنم تنها تغیرش بحث ثبت نام باشه در اون سایت و بحث تحویل گرفتن از طریق POS
راستش من یک ساعت پیش ایمیل زدم هنوز این CSC جواب نداده
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.