(2012-12-20 ساعت 22:10)sal نوشته:باید وقتی بلیط رو میخرید 100 هزار تومان اضافه تر پرداخت کنید تا 120 دلار جریمه تغییر تاریخ برگشت رو ندید.(2012-12-10 ساعت 20:55)mehdi47 نوشته: سلام به همه عزیزان مهاجر.بله لوفتانزا هم با من این کار رو کرد
دوستانی که تجربه تغییر تاریخ بلیط رو دارن...
من زمانی که بلیط خریدم( از هواپیمایی قطر_2طرفه) برای تغییر تاریخ پرسیدم،گفت تغییر تاریخ 50 دلار جریمه داره. حالا رفتم واسه تغییر تاریخ میگه علاوه بر اون 50 دلار، مابه التفاوت قیمت بلیط جدید و قدیم رو هم باید پرداخت کنی. البته قیمت بلیط همونه ، و کلاس پرواز و همه چی عینا بلیط خودمه، منظور از تفاوت، تفاوت بلیطی که با ارز 1226 و با ارز 2460 حساب میشه هست، یعنی انگار من باید 2باره بلیط بخرم،و میگفت اگه رفت رو رفته باشی و فقط برگشت رو بخوای تغییر بدی ،اینجوری نیست و فقط اون 50 دلار رو میدی.
به نظرتون مسخره نیست؟؟؟ میگفت قانون تمام هواپیمایی ها همینه/ IATA گفته.
کسی تجربه اینکارو داشته؟ راست گفته؟؟؟
من براشون Lofthunsa گرفتم به همین شکل. دو روز قبل (تهران - ولی عصر) بلیط برگشت رو از آمریکا به تهران رو تغییر تاریخ و تغییر مسیر دادم از کانادا به تهران.
بدون کوچکترین جریمه. ضمنا" اگه بارها وبارها تغییر بدیم مجانی هست و هیچ پولی نداره.
نکته: گفتند که 25 دلار پول سرویس دفتر ما در تهران هست که من بلافاصله اتاق رئیس رو خواستم ولی فورا" گفتند که نه اشتباه شد نمیخواد!! ضمنا" اطلاع رسانی آنها همراه با خست هست و من بعد از تلاش زیاد( روزهای طولانی) تونستم از زبون آنها بشنوم که بله تغییر مسیر هم شامل حالش میشه!! فکر میکنم که چون ما توی ایران هستیم بعضی چیزها رو برامون زیادتر از حد مون میدونن و ما رو جهان سومی محسوب میکنن به همین دلیل با اکراه اطلاع رسانی میکنند. خوب میدونن که ما چطوری بزرگ شدیم و از چه چیزهایی اطلاع داریم و نداریم... احتمالا" در مورد بلیط خریدن هنوز هم چیزهای زیادی وجود داره که ما ازش بی اطلاع هستیم و اونها هم چون ما حرفی نمیزنیم چیزی نمیگن تا طرف شرکت مطبوع خودشون رو گرفته باشند: These are your business, take it easy for us, and give them punishment...
ولی بابت هر کدوم از بلیطها 69 هزار تومان مالیات دولت کانادا شد(132 هزار تومان) که پرداخت کردم.
بله باید حتما" رفت رو رفته باشید تا بلیط به جریان افتاده باشه وگرنه باید مابه التفاوت بدید.