2012-12-26 ساعت 11:28
(2012-12-25 ساعت 22:06)m.khan نوشته:(2012-12-25 ساعت 10:07)2013selectee نوشته:(2012-12-25 ساعت 01:13)m.khan نوشته: خواهشن یکی من رو راهنمایی کنه چون من وقتی ندارم و نمیتونم تاریخ مصاحبه برم آنکارا آیا کسی هست که تازه تاریخ مصاحبه اش رو تغییر داده باشه و مراحل آن رو بگه.تشکر
من قبلا تغییر دادم. ولی زمان ما این سیستم جدید پیاده نشده بود. بعید میدونم کسی الان بدونه باید چیکار کنید. پس بهترین کار اینه که به سفارت ایمیل بزنید و اونها خودشون بهتون میگن که چه کنید.
تشکر از راهنمایی شما.فقط برای چی بعضی از بچه ها میگن زمان رو تغییر ندی بهتر/مشکل این کار کجاست/آیا شما بعد از تغییر زمان به مشکلی برخورد کردی/چند ماه بعد زمان جدیدتو زدن/باید به سفارت چی بگم که تغییر بدن.ممنون میشم اگه جواب این چند سوال من رو بدی.
والا فکر نمیکنم تغییر تاریخ مشکلی ایجاد کنه. من که به هیچ مشکلی بر نخوردم. مصاحبه من 14 اکتبر بود ولی یه درخواست نوشتم که بچه مدرسه ای دارم اگه اون تاریخ بیام از مدرسه میمونه و باید وسط مدرسش بریم آمریکا. اگر ممکنه تاریخ مصاحبه رو به 25 نوامبر تغییر بدن (چون روز عاشورا بود و پسرم قبلش 4 روز تعطیل بود و با احتساب 6 ماه اعتبار ویزا میتونستیم بعد از تموم شدن مدرسه به آمریکا بریم). اونها هم تاریخ پیشنهادی من رو قبول کردن.
موفق باشید
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013