کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انجمن رانندگان(پایه یک)
(2012-12-27 ساعت 19:20)Ras23 نوشته:  سلام یامی جان، اون لینک عکس و کلیپی که گذاشتن دوستان مثل اینکه یه شرکت باربری چنین کاریو میکنه که لیفتراکاشو با تریلیاش حمل میکنه. آخه من تا حالا اولین باره میبینم که این کارو بکنن نه توی تلویزون دیدم و نه از کسی شنیدم.
بگذریم، بیشترین خواهان کشنده توی مردم آمریکا کدوم برند هستش؟ من خودم یه سری اطلاعات رو از سایت فریت لاینر درباره یه محصولش دراوردم به اسم کاسکادیا که خیلی خوشم اومد.
اگه طلاعاتی داره ممنون میشم به ما هم منتقل کنی.
درضمن شما توی فیسبوک هستید؟ این لینک پیج خودمه http://www.facebook.com/reza.hejazi.568 تشکر از همه دوستان!

نه معمولا اگه شرکت باربری یا فروشنده محصولات سنگین بدونه که اکثر مشتریهاش در محل لیفتراک ندارن از این حالت نصب لیفتراک پشت تریلی استفاده میکنن. من که اینجا زیاد دیدم. البته بعضی ها هم از دربهای جک دار استفاده میکنن که یا زیر تریلی تا میشه یا تا میشه پشت درب پشتی تریلی. بستگی داره کلا به محصول و مشتری. مثلا دربهای جک دار مرسوم تره چون معمولا مشتری ها لیفتراک دستی دارن و با این درب جک دار میبرنش تو، بار رو میارن روی درب جک دار، دربه میاد پایین، بعد لیفتراک دستی رو هل میدن میبرن هر جا خواستن.
من متوجه نشدم، منظورتون برند کشنده هست؟ خوب Kenworth هست و Peterbuilt و International و MACK و گاها Volvo دماغدار که در اروپا ممنوع هست و مخصوص اینجا تولید میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، storagemeter ، msar

پیام‌های این موضوع
انجمن رانندگان(پایه یک) - توسط yami - 2012-02-25 ساعت 08:27
RE: شغل رانندگی پایه یک در آمریکا - توسط yami - 2012-12-27 ساعت 20:07
RE: انجمن رانندگان(پایه یک) - توسط yami - 2014-10-31 ساعت 08:15
RE: انجمن رانندگان(پایه یک) - توسط yami - 2014-12-31 ساعت 18:52
RE: انجمن رانندگان(پایه یک) - توسط سوین - 2015-11-29 ساعت 19:57
RE: انجمن رانندگان(پایه یک) - توسط shahab2000 - 2016-12-11 ساعت 07:49
RE: انجمن رانندگان(پایه یک) - توسط shahab2000 - 2016-12-12 ساعت 10:38
RE: انجمن رانندگان(پایه یک) - توسط reza1204 - 2019-02-27 ساعت 10:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان