2012-12-30 ساعت 13:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-30 ساعت 13:41 توسط Soap McTavish.)
(2012-12-29 ساعت 15:57)الهه سابق نوشته: دوستان از وقتی که شخص کارنت میشه تا وقتی که نامه مصاحبه رو دریافت میکنه بطور متوسط چقدر طول میکشه؟
سلام
اگه مداركتو به موقع فرستاده باشي معمولا تا يك هفته نامه دوم مياد.مال من كه اينطور بود.يك ايميل واسم فرستاده شد كه ميگفت برو داخل سايت لاتاري (همونجايي كه ثبت نام كردي) نامه دوم را پرينت بگير
(2012-12-30 ساعت 13:33)jazirehh نوشته:(2012-12-29 ساعت 16:47)lilac نوشته:(2012-12-28 ساعت 08:35)jazirehh نوشته:(2012-12-26 ساعت 22:40)نام کاربریarta نوشته: [undefined=undefined]سلام دوستان
اگه کسی بعد از ارسال فرمها شغلش را عوض کرده باشه! کار پاره وقت.... و مصاحبه اش هم چند روز دیگه هست....
آیا باید حتما اطلاع بدهد(دیرنیست) یا اگه اصلا نگه مشکلی پیش نمی اید؟
من هم كارم از تابستون عوض شده ...
البته ارتقاي خيلي خوبي دارم،
از نظر شما اطلاع بدم ؟ ايميل بزنم ؟
در مهاجرسرا روایت است که در مصاحبه تا جایی که ممکن است کار خود را مهم جلوه ندهید، باشد که از یک ضربیون ویزا باشید...
یعنی علیرغم اینکه در روز مصاحبه از ما در خصوص صحت اطلاعاتی که بهشون دادیم سئوال می کنن ، ما چیزی نگیم ؟!
راستی آیا هیچ وقت در خصوص مطالبی که توی فرماها فرستادیم تحقیقی انجام می دن ؟
سلام
چيزي كه من تاحالا متوجه شدم اينه كه نبايد زياد توضيح بدي و سعي كني در يك جمله كوتاه پاسخ مناسب به سوالات آفيسر بدي!! توضيح اضافي باعث ميشه افيسر احساس كنه دانسته هاش نسبت به كار شما كمه و درخواست بررسي بيشتر بده!!!! پس كوتاه و مفيد پاسخ بديد. در همين مهاجرسرا سرچ كنيد پستهايي ارسال شده كه نمونه سوالات روتين افيسر توش اشاره شده از الان جوابشو حاضر كنيد. موفق باشيد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز