2012-12-31 ساعت 16:42
(2012-12-31 ساعت 12:12)fariba_a نوشته:(2012-12-30 ساعت 11:43)30NAP30 نوشته: سلام دوستانسلام
من مکاتباتی با KCC و همینطور سفارت آمریکا در ارمنستان انجام دادم مبنی بر تغییر محل مصاحبه ... با این احتمال که موافقت بشه تصمیم گرفتیم که با اتومبیل خودمون به ارمنستان بریم ...
مزید امتنان میشه اگه راهنمائی های خودتون رو از من دریغ نکنین .
برو طواف دلی کن که کعبه خود سنگ است
که این خلیل بنــا کرد و آن خــــــدای خلیــــل
شما کارنت شدید؟
(2012-12-30 ساعت 05:42)آناهيتا نوشته:سلام(2012-12-29 ساعت 14:31)omnia نوشته:(2012-12-29 ساعت 12:42)arian307 نوشته:ممنون از شما و آناهیتا /(2012-12-29 ساعت 10:17)omnia نوشته: اونوقت این کار پروسه رو تاخیر نمیندازه ؟بستگی به ویزا کتگوریتون داره.... واسه ما که نامزدی بودیم که 13 روز طول کشید و من خیلی خوشحالم که ترنسفر کردم.... 20 روز دیگه وقت دارم که اگر ترکیه میموندم باید 5 ماه دیگه منتظر وقت میموندم... چون الان تا اخر مارچ تقریبا رزرو شده سفارت...
شما هنوز اپروو نشدی ... ترنسفر کنی هم فکر کنم زود ترنسفر شه چون هنوز تو مرحله اپرووه... بازم یه ایمیل بزن بپرس
باید به ایروان میل بزنم ؟
یعنی کلاً ایروان خلوت تره یا تو این ماه اینجوریه ؟
اگه از انكارا ايميل گرفتين كه كيستون اونجاست .... بله به ايروان بايد ايميل بدين شماره كيس و اطلاعاتتونو بدين و بگيين كه به ميخواين فايلتون از انكارا به ايروان بياد ....
به نظر ميآد كه ارمنستان خيلي خلوتتره نيبت به انكارا ....ولي اطلاع ندارم هميشه اينطوره يا فقط الان
آناهیتا خانم، شما برنده ی لاتاری هستید؟ من فکر میکردم تغییر محل مصاحبه فقط باید تا قبل از کارنت شدن درخواست بشه!!
نه دوست من آنا نزدیک به 10 ساله که امریکاست و الان ما با هم برای ویزای نامزذی اقدام کردیم... واسه نامزدی که این شکلی بود و ما به راحتی تغییر دادیم لاتاری رو بازم از بچه های لاتاری که ترنسفر کردن جویا شو که یه وقت اگر فرق کنه شرمندت نشیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت