2013-01-01 ساعت 20:58
سلام دوستان خوبم
من از سفرم 22 دسامبر برگشتم واقآ تجربه عالی بود
زمینی رفتم و برگشتم،یکی از جذاب ترین و بهترین جاده های بود که تا به حال دیدم .
به شماهم پیشنهاد میکنم .
من با خانواده رفته بودم تا به ترمینال اونجا رسیدیم کلی آدم از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان ریختن سرمون کلی هم کارت بهم دادن و همه ام میگفتن مال من بهتره و مال اونیکی ها بده
اما از اونجاکه با خوانواده بودم دوست داشتم هیچی کم نزارم خلاصه یه یکی ازدوستان شماره کسی که اونجا درس میخوند رو به من داد و من بهش زنگ زدم ،
شکر خدا پسر خوبی بود، قرار شد بیاد دنبالمون ، و قبل از ما اونجابود .
باهم 2تا ماشین گرفتیم رفتیم تا خونه ببینیم منم شرایط رو بهش از قبل گفته بودم و اونم یکی از بهترین دوستاشو که میشناختش انتخاب کرده بود
اولین خونه ای که دیددیم رو پسند کردیم باقیمت شبی 38دلار تو خیابان مشتوتس با امیریان جای خوبی بود
راستی اونی که خونه رو به ما داد ایرانی بود و بچه شیراز بود
یه سیم کارت 500 درامی هم مجانی به ما داد و کلی هم جای خوب به ما معرفی کرد
اونجا هم شرایط خونه رو به 2 از بچه ها گفتم کلی استقبال کردندر نهایت اگر کسی از دوستان نیازی به خونه داشت نگران نباشه.
من از سفرم 22 دسامبر برگشتم واقآ تجربه عالی بود
زمینی رفتم و برگشتم،یکی از جذاب ترین و بهترین جاده های بود که تا به حال دیدم .
به شماهم پیشنهاد میکنم .
من با خانواده رفته بودم تا به ترمینال اونجا رسیدیم کلی آدم از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان ریختن سرمون کلی هم کارت بهم دادن و همه ام میگفتن مال من بهتره و مال اونیکی ها بده
اما از اونجاکه با خوانواده بودم دوست داشتم هیچی کم نزارم خلاصه یه یکی ازدوستان شماره کسی که اونجا درس میخوند رو به من داد و من بهش زنگ زدم ،
شکر خدا پسر خوبی بود، قرار شد بیاد دنبالمون ، و قبل از ما اونجابود .
باهم 2تا ماشین گرفتیم رفتیم تا خونه ببینیم منم شرایط رو بهش از قبل گفته بودم و اونم یکی از بهترین دوستاشو که میشناختش انتخاب کرده بود
اولین خونه ای که دیددیم رو پسند کردیم باقیمت شبی 38دلار تو خیابان مشتوتس با امیریان جای خوبی بود
راستی اونی که خونه رو به ما داد ایرانی بود و بچه شیراز بود
یه سیم کارت 500 درامی هم مجانی به ما داد و کلی هم جای خوب به ما معرفی کرد
اونجا هم شرایط خونه رو به 2 از بچه ها گفتم کلی استقبال کردندر نهایت اگر کسی از دوستان نیازی به خونه داشت نگران نباشه.